LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Sevilla İddaa Tahmini 30.12.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Celta Vigo iç sahada, Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 21.15’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Celta Vigo Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Celta Vigo kazanır 2.22, beraberlik 3.40, Sevilla kazanır ise 3.40 olarak açıklanmış.

Celta Vigo’da Carlos Carvahal Dönemi

Celta Vigo, La Liga’da zor bir dönemden geçiyor. Carlos Carvahal’ın göreve gelişi de ilk 2 maçta fayda etmedi. Dünya Kupası arasından önceki hafta Rayo Vallecano’ya konuk olan Celta Vigo, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da üst süte 7 maçtır kazanamayan Celta Vigo, düşme hattına da iyice yaklaştı. Bu hafta Balaidos’da konuk edecekleri Sevilla’nın sadece 1 puan üzerindeler. Maç öncesinde Celta Vigo’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Sevilla’da Gidişat Kötü

Sevilla’da gidişat oldukça kötü. La Liga’da oynadıkları son 5 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Jorge Sampaoli’nin ekibi, düşme hattına kadar gerilemiş durumda. La Liga’da geride kalan 14 haftada sadece 2 galibiyet alabilen Sevilla, Dünya Kupası arasından önceki hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettiği Real Sociedad’a 2-1 kaybetmişti. Şiddetle galibiyete ihtiyacı olan Sevilla, bu hafta Celta Vigo’ya konuk olacak. Maç öncesinde Sevilla’da Ivan Rakiti, Tanguy Nianzou, Gonzalo Montiel kart cezalısı. Marcao ve Papu Gomez ise sakat.

Celta Vigo – Sevilla Maç Bilgileri

Celta Vigo – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.15’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Ivan Rakiti, Tanguy Nianzou, Gonzalo Montiel kart cezalısı. Marcao ve Papu Gomez ise sakat.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Thomas Delaney Marcos Acuna, Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Jesus Coron, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Celta Vigo’da bildiğimiz gibi göreve Carlos Carvahal getirildi. Yeni hocası ile çıktıkları 2 maçta da galibiyet alamadılar. La Liga’da 7 maçtır kazanamayan bir Celta Vigo var. Sevilla ise düşme hattında ve kötü bir sezon geçiriyorlar. Ligde oynadıkları son maçta Real Sociedad’a 2-1 kaybettiler. 5 maçtır da kazanamıyorlar. Sevilla’nın artık reaksiyon göstermesi gerekli. Celta Vigo karşısında zor da olsa kazanırlar ve kötü gidişatı sonlandırırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.94

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo’da galibiyet hasreti devam etti. Sevilla ile 1-1 berabere kaldılar ve kazanamama serileri 8 maça çıktı.