Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Brest İddaa Tahmini 01.01.2023

İddaa fikstüründe 1 Ocak Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Monaco ile Brest kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de canlı yayınlanacak mücadeleyi Jeremy Stinat yönetecek.

intobet, Monaco galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.70, Brest galibiyetine ise 5.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Monaco 3 Golle 3 Puanı Aldı

Fransa Ligue 1’in 16. haftasında Auxerre deplasmanına konuk olan Monaco, ilk 15 haftanın özeti niteliğinde bir sınav verdi. Philippe Clement ve öğrencileri, 90 dakika boyunca kalesini gole kapatmakta zorlanırken, golcüleriyle 3 puana uzandı. İlk 16 haftada kalesinde 23 gole engel olamayan Monaco, rakip filelere ise 32 gol göndermeyi başardı. Auxerre karşısında da savunma zafiyetleri devam ederken, ev sahibi bir kez daha hatalarını golcüleriyle telafi etti. 30 puanla ligin 5. sırasında kendisine yer bulan Monaco, son 4 haftanın 3’ünden galip çıkmayı başarırken, bu süreçte sadece ezeli rakibi Marsilya’ya kaybetti. Aranda galibiyetle dönerek üst sıraları bırakmayan Monaco, Brest karşısında da galibiyetlerine ve gollerine devam etmek istiyor.

Brest Mağlubiyetle Döndü

Brest, 2022 Dünya Kupası dönüşünde iyi bir sınav vermedi. Sahasında Lyon’u konuk eden Bruno Grougi’nin öğrencileri, 4-2’lik iç saha mağlubiyetiyle birlikte, 16 hafta sonunda düşme hattına geriledi. Sezona etkisiz bir başlangıç yapan konuk ekip, 6 hafta önce teknik adam değişikliğine gitti. Yeni hocasıyla düşme hattından kurtulmayı başaran Brest, son 6 haftada 2. mağlubiyetini alırken, yeniden düşme hattında yer aldı. Savunma zafiyetlerine devam eden konuk ekip, kalesinde tam 4 gole engel olamadı ve Lyon karşısında etkisiz performansıyla sınıfta kaldı. Bu hafta Monaco karşısına çıkacak olan Grougi’nin öğrencileri, 16 haftanın en iyi hücum performanslarından birini sergileyen Monaco karşısında galibiyet arayacak. Düşme hattında bir kez daha kurtulmak için galibiyete ihtiyaçları var.

Monaco – Brest Maç Bilgileri

Monaco – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı . Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da önemli bir eksik bulunmuyor. Brest takımında Irvin Cardona kart cezalısı.

Monaco’nun11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Vanderson.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brendan Chardonnet, Jean-Kevin Duverne, Lilian Brassier, Mahdi Camara, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Haris Belkebla, Mathias Pereira Lage, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de üst sıraları bırakmayan Monaco, milli aradan 3 gol ve 3 puanla döndü. Hücum hattında çok iyi performanslar sergileyen Clement’in öğrencileri, bu hafta Brest karşısında galibiyetlerine tam gaz devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco evinde hata yapmadı. Brest karşısında Aleksandr Golovin’in golüyle 3 puana uzanan Monaco, 20222 Dünya Kupası dönüşünde galibiyetlerine devam ediyor. Kazananları tebrik ederiz.