Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Angers Lorient İddaa Tahmini 01.01.2023

beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından 1 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayılanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Angers ile Lorient karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Raymond Kopa Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Angers galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.60, Lorient galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.94 oran kazandırıyor.

Angers Yeni Hocasıyla Kaybetti

2022 Dünya Kupası öncesinde Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası olmaktan kurtulamayan Angers, 15 hafta sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik, 11 mağlubiyete imza atarken, milli arayla birlikte teknik adam değişikliğine gitti. Göreve Abdelaziz Bouhazama’yı getiren ev sahibi, yeni hocasıyla geçtiğimiz hafta sahalara Ajaccio deplasmanında geri dönerken, Angers en yakın rakibi karşısında puan kaybetmeye devam etti. Sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan Angers, üst üste 8. kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Kalesinde tam 35 gole engel olmayı başaramayan ev sahibi, Fransa Ligue 1’in en alt sırasında yer alırken, aynı zamanda en kötü savunma performansını sergiledi. Teknik adam değişikliğine rağmen kötü gidişatını sürdüren Angers, sezonun ilk yarısında güven vermemeye devam ediyor.

Lorient Düşüşünü Sürdürdü

Fransa Ligue 1’in 16. haftasında Montpellier’i sahasında konuk eden Lorient, 2-0’lık iç saha mağlubiyetiyle birlikte, galibiyet hasretini 5 haftaya çıkardı. Konuk ekip son 5 haftadan 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alırken, 7. sıraya kadar geriledi. Regis Le Bris önderliğinde sezona fırtına gibi bir giriş yapan Lorient, ilk 12 haftada sadece Lens’e deplasmanda kaybederken, son 5 haftada ise Nice, PSG ve Montpellier’e kaybetti. Etkisini sürdürmekte zorlanan konuk ekip, üst sıralardan adım adım uzaklaşıyor. Montpellier karşısında pozisyon üretmekte zorlanan Lorient, ligde 4 hafta sonra skor üretmeyi başaramazken, milli aradan toparlanarak dönmek isterken, daha etkisiz bir mücadeleyle geri döndü. Bu hafta Angers’e deplasmanda konuk olacak olan Lorient, eski günlerine geri dönmek istiyor.

Angers – Lorient Maç Bilgileri

Angers – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Raymond Kopa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Angers takımında Lois Diony’nin sakatlığı devam ediyor. Lorient cephesinde ise Yvon Mvogo ve Theo Le Bris’in sakatlıkları devam ediyor.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Miha Blazic, Souleyman Doumbia, Batista Mendy, Cedric Hountondji, Waniss Taibi, Nabil Bentaleb, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Salama.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Vito Mannone, Montassar Talbi, Julien Laporte, Vincent Le Goff, Dango Ouattara, Enzo Le Fee, Julien Ponceau, Laurent Abergel, Gedeon Kalulu, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 12 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Lorient, son 5 haftada üst üste puan kayıplarıyla düşüşe geçti. Bris ve öğrencileri, ligin en zayıf halkası Angers karşısında galibiyet hasretine son verecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.21

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Angers’in ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadelede, Lorient son dakika golleriyle harika bir geri dönüşe imza attı ve Fransa Ligue 1’de tam 5 hafta sonra galip gelmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.