LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Osasuna Bahis Tahmini 31.12.2022

İspanya La Liga’da zirve takibini sürdürmek isteyen Real Sociedad iç sahada, Osasuna’y ağırlayacak. Karşılaşma saat 18.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Real Sociedad ile Osasuna zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Real Sociedad galibiyetinin 1.92, beraberlik tercihinin 3.40, Osasuna galibiyetinin ise 4.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Real Sociedad 3 Maç Sonra Kazandı

Real Sociedad, Dünya Kupası arasına galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’ya konuk olan Imanol’un öğrencileri, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Bask ekibi, puanını 26’ya yükseltti ve zirve takibini sürdürdü. İlk 4 umutlarını devam ettiren Real Socidad, bu hafta Osasuna’yı konuk edecek. Maç öncesinde Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal ve Umar Sadiq sakat. Mikel Merino ise kart cezalısı.

Osasuna Evinde Kaybetti

Osasuna, La Liga’da oynadığı son maçta lider Barcelona karşısında puan almayı başaramadı .El Sadar’da konuk ettikleri rakibine 2-1 mağlup oldular. 4 maç aradan sonra mağlup olan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, bu hafta ise Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek. Son 2 deplasman maçında Girona ve Celta Vigo karşısında kaybetmeyen Osasuna, bu süreçte 4 puan topladı. Bu hata Anoeta’da konuk olacakları Real Sociedad karşısında da sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Real Sociedad – Osasuna Maç Bilgileri

Real Sociedad – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal ve Umar Sadiq sakat. Mikel Merino ise kart cezalısı.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, Ander Barrenetxea, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Alexander Sörloth

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Chimy Avila

İddaa Tahmini

Osasuna, La Liga’da 4 maç aradan sonra kaybetti. El Sadar’da konuk ettikleri lider Barcelona’ya 2-1 mağlup oldular. Real Sociedad ise Sevilla deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile dönerek altın değerinde bir 3 puan almıştı. 3 maç aradan sonra kazanan Real Sociedad, La Liga’da 3. Sırada yer alıyor. Bu hafta Osasuna karşısında da favoriler. Bask ekibinden taraftarı önünde galibiyet bekliyorum. Osasuna’yı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.73

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, Anoeta’da 3 puanı kaptı. Osasuna’yı 2-0 ile geçtiler ve moral buldular.