LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Valencia İddaa Tahmini 31.12.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Valencia deplasmanda, Villarreal’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Villarreal ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Villarreal kazanır 2.02, beraberlik 3.60, Valencia kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış. 

Villarreal Moral Buldu

Villarreal, Dünya Kupası arasına galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Espanyol deplasmanına konuk olan Villarreal, rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Villarreal, yeni hocası Quique Setien yönetiminde de ilk kez 3 puan sevinci yaşadı. Puanını 21’e yükselten Villarreal, 9. Sıradaki yerini de korumuş oldu. Bu hafta La Ceramica’da Valencia’yı konuk edecek Villarreal’de Giovani Lo Celso’nun sakatlığı sürüyor.

Valencia Orta Sıralarda

Valencia, La Liga’da orta sıralarda yer alıyor. Dünya Kupası arasına Real Betis galibiyet ile giren Valencia, La Liga’da 5 maç aradan sonra galip gelerek moral bulmuştu. Gennaro Gattuso yönetiminde bu sezon 19 puan toplayan Valencia, La Liga’da 10. Sırada yer alıyor. Bu hafta ise La Ceramica’da Villarreal’in konuğu olacaklar. Deplasmanda oynadığı son 4 maçtan da puan çıkartmayı başaran Valencia, Villarreal karşısında da bu seriyi devam ettirmek istiyor. Maç öncesinde Valencia’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Villarreal – Valencia Maç Bilgileri

Villarreal – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 18.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Giovani Lo Celso’nun sakatlığı sürüyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Giovani Lo Celso, Samuel Chukwueze, Yeremy Pino, Nicolas Jackson

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Edinson Cavani

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda Dünya Kupası arasına galibyiet ile girerek moral buldu. Villarreal 9. Sırada yer alıyor. Konuk ekip Valencia ise rakibinin hemen arkasında 10. Sırada. Birbirine denk iki takımın maçında gollere yönelmek daha mantıklı. Karşılıklı gollerin atılacağı bir maç izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar.