LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Espanyol İddaa Tahmini 31.12.2022

İspanya La Liga’da lider konumda yer alan Barcelona iç sahada, Espanyol ile kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Barcelona Espanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Barcelona kazanır 1.27, beraberlik 6.20, Espanyol kazanır ise 11.00 olarak açıklanmış.

Barcelona’da Önemli Eksik

Barcelona’da galibiyet serisi devam ediyor. La Liga’da Dünya Kupası arasına 3 puan ile girmeyi başaran Barcelona, konuk olduğu Osasuna deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile dönmüştü. La Liga’ad üst üste galibiyetler alan Xavi’nin ekibi, son 5 maçından da galibiyet ile ayrılarak liderliğe kadar yükselmeyi başardı. Ezeli rakibi Real Madrid’in 2 puan önündeler ve bu hafta derbide Espanyol ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Barcelona’da Robert Lewandowski’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Espanyol 5 Maçtır Kazanamıyor

Espanyol’da işler yolunda gitmiyor. La Liga’da uzun bir süredir galibiyet alamayan Diego Martinez’in ekibi, bu hafta derbide Barcelona’nın konuğu olacak. Dünya Kupası arasından önceki hafta Villarreal ile karşı karşıya gelen Espanyol, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. La Liga’daki galibiyet hasretleri ise 5 maça çıkmış oldu. Düşme hattına iyice yaklaşan Espanyol’un galibiyet alması şart ama bu hafta işleri zor. Maç öncesinde Espaynol’da Keidi Bare sakat. Dani Gomez ise kart cezalısı.

Barcelona – Espanyol Maç Bilgileri

Barcelona – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Robert Lewandowski’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim. Espaynol’da Keidi Bare sakat. Dani Gomez ise kart cezalısı.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergi Roberto, Gerard Pique, Marcos Alonso, Jordi Alba, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Pedri, Ousmane Dembele, Ansu Fati, Memphis Depay

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Barcelona, La Liga’da üst üste galibiyetler alıyor. Dünya Kupası arasından önceki hafta Osasuna deplasmanında 2-1 kazandılar. La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanan Barcelona, en yakın takipçisi Real Madrid’in 2 puan önünde. Espanyol ise haftalardır galibiyet alamıyor. La Liga’da oynadıkları son 5 maçta puan kaybettiler. Camp Nou’da Barcelona’ya karşı işleri zor. Barcelona’dan 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.47

intobet Oranı: H1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide kazanan çıkmadı. Lider Barcelona, haftayı 1 puan ile geçti ve liderliği ezeli rakibi Real Madrid’e kaptırdı.