Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Chelsea İddaa Tahmini 01.01.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazar gününün son maçı. Chelsea deplasmanda, Nottingham Forest’a konuk olacak. Mücadelenin saat 19.30’da başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Nottingham Forest Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Nottingham Forest kazanır 5.20, beraberlik 4.00, Chelsea kazanır ise 1.70 olarak açıklanmış. 

Nottingham Forest Sürpriz Peşinde

Nottingham Forest, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Manchester United deplasmanından puansız döndü. Old Trafford’da rakibine 3-0 kaybeden Steve Cooper’ın öğrencileri, haftayı puan alamadan kapattı. Premier Lig’de düşme hattında yer alan Nottingham Forest, West Ham, Southampton ve Everton’ın mağlup olduğu haftadan puan çıkartamadı. Bu hafta ise City Ground’da Chelsea ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Moussa Niakhate, Omar Richards ve Giulian Biancone’un sakatlıkları bulunuyor.

Chelsea Favori Taraf

Chelsea, geçtiğimiz hafta Stamford Bridge’de konuk ettiği Bournemouth karşısında kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Kai Havert ve Mason Mount’un golleriyle 2-0 kazanarak moral bulan Graham Potter’ın ekibi, Premier Lig’de 5 maçlık kazanamama serisini de sonlandırmış oldu. Zirve yarışının gerisinde kalan Maviler, lider Arsenal’ın tam 16 puan gerisinde bulunuyor. Bu hafta City Ground’da Nottingham Forest’a konuk olacak Chelsea, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Wesley Fofana, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek ve N’Golo Kante’nin sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest – Chelsea Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Moussa Niakhate, Omar Richards ve Giulian Biancone’un sakatlıkları bulunuyor. Chelsea’de Wesley Fofana, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek ve N’Golo Kante’nin sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz, Pierre Emerick Aubameyang

İddaa Tahmini

Nottingham Forest, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Old Trafford’da konuk oldukları Manchester United’a 3-0 kaybettiler. Chelsea ise Bournemouth’u 2-0 ile geçti. Premier Lig’de 5 maç aradan sonra kazanmayı başardılar. Graham Potter’ın öğrencileri, bu haftada kazanmayı başarır ve üst sıra takibini sürdürür.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest, Chelsea karşısında iyi bir direnç gösterdi ve puan almayı başardı. Chelsea ile 1-1 berabere kaldılar.