LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Cadiz İddaa Tahmini 06.01.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Günün son maçında, Valencia ile Cadiz kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Valencia Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Valencia kazanır 1.60, beraberlik 4.15, Cadiz kazanır ise 5.80 olarak açıklanmış.

Valencia 3 Puan Peşinde

Valencia, geçtiğimiz haftayı La Liga’da mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Ceramica’da Villarreal’e konuk olan Valencia, öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve mücadeleyi 2-1 kaybetti. Villarreal deplasmanında Edinson Cavani’nin attığı gol, puan almalarına yetmedi. La Liga’da oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez kazanabilen Valencia, bu hafta Cadiz ile karşılaşacak. La Liga’da aldığı 5 galibiyetin 4’ünü Mestalla’da elde eden Valencia, Cadiz karşısında maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Cadiz Alt Sıralarda

Cadiz, La Liga’da alt sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Nuevo Mirandilla’da Almeria’yı konuk eden Cadiz, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da oynadıkları 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Sergio Gonzalez’in ekibi, düşme hattından bir türlü kurtulamıyor. Ligin son sırasındaki Elche ile beraber en büyük düşme adayları arasında gösterildiklerini de belirtelim. La Liga’da oynadığı son 4 deplasman maçında da puan kaybeden Cadiz’in bu hafta Valencia karşısında da işi zor.

Valencia – Cadiz Maç Bilgileri

Valencia – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Edinson Cavani

Cadiz'in ilk 11'i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Cadiz, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Elche ile 1-1 berabere kaldılar. Son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadıklarını belirtelim. Valencia ise orta sıralarda. Geçen hafta Villarreal’e 2-1 kaybettiler. Öne geçtikleri maçta üstünlüğünü koruyamadılar. Valencia, taraftarı önünde iyi sonuçlar alan bir takım. Bu hafta Mestalla’da Cadiz karşısında da kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…