LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Celta Vigo Bahis Tahmini 06.01.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Düşme hattında yer alan Elche evinde, Celta Vigo ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Elche ile Celta Vigo zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Elche galibiyetinin 3.70, beraberlik tercihinin 3.35, Celta Vigo galibiyetinin ise 2.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Elche 15 Maçtır Kazanamıyor

Elche’de galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e konuk olan Elche, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Maçı da 9 kişi tamamladıklarını belirtelim. La Liga’da bu sezon galibiyet sevinci yaşayamayan Elche, oynadığı 15 maçta da puan kaybetti. Sadece 4 puana sahipler ve La Liga’da son sırada yer alıyorlar. Son 4 maçını da kaybeden Pablo Machin’in öğrencileri, bu hafta Celta Vigo’yu konuk edecek. Maç öncesinde Elche’de Gonzalo verdu ve Domingos Quina kart cezalısı.

Celta Vigo’da Puan Kayıpları

Celta Vigo’da son haftalardaki puan kayıplarına devam etti. Geçtiğimiz hafta iç sahada Sevilla’yı konuk eden Celta Vigo, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Carlos Carvahal yönetiminde çıktıkları 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Celt Vigo, La Liga’da tam 8 maçtır galibiyete hasret. Ligde en son galibiyetini Real Betis’e karşı alan Celta Vigo, alt sıralardan bir türlü kurtulamadı. Düşme hattının sadece 1 puan üzerindeler. Bu hafta Elche’ye konuk olacak Celta Vigo’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Elche – Celta Vigo Maç Bilgileri

Elche – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Gonzalo verdu ve Domingos Quina kart cezalısı.

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Boye

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

İddaa Tahmini

Elche’de işler yolunda gitmiyor. La Liga’da bu sezon 15 hafta geride kaldı ve Elche’nin galibiyeti yok. Sadece 4 puanı bulunan Elche, La Liga’da son sırada yer alıyor. Celta Vigo’da düşme hattına yaklaştı. Galibiyet hasreti 8 maça çıkan Celta Vigo’nun artık kazanması gerekiyor. Elche deplasmanında kazanmalarını ve nefes almalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2 Oran 1.84

intobet Oranı: MS 2 Oran 2.10

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…