Milan Torino İddaa Tahmini 11.01.2023

İtalya Kupası Son 16 eşleşmesinde Milan ile Torino karşı karşıya gelecek. 11 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak karşılaşma, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Milan galibiyetine 1.62, beraberliğe 3.95, Torino galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.90 oran kazandırıyor.

Milan Derbide Galibiyeti Kaçırdı

İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Roma derbisine çıkan Milan, büyük bir hataya imza attı. 87. dakikaya kadar ezeli rakibine Pierre Kalulu ve Tommaso Pobega’nın golleriyle skoru 2-0’a getirmeyi başaran Pioli’nin öğrencileri, bitime 3 dakika kala yediği üst üste 2 golle galibiyeti kaçırdı. Karşılaşmadan 1 puanla ayrılan Milan, yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkarmayı başarırken, zirve takibini 7 puan geride sürdürmeye devam etti. Son 5 haftadan 3 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan Milan, derbide yaptığı büyük hataya rağmen, İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımlarından birisi olmayı başardı. 17 maçta sadece 2 kez mağlup olan ev sahibi, aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koydu. 3 kulvarda birden yoluna devam etmek isteyen Milan, İtalya Kupası Son 16 Turu’nda boy gösterecek.

Torino 4 Maçtır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nde son şampiyon Milan’ı ilk 17 haftada mağlup etmeyi başaran 2 takımdan 1’si olmayı başaran Torino, İtalya Kupası Son 16 eşleşmesinde Milan karşısına çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı 1 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Ivan Juric’in öğrencileri, 23 puanla 10. sırada kendisine yer buldu. Sampdoria karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından, Roma, Salernitana ve Hellas Verona karşısında 1’er puana razı geldiler. Ligde rahat bir konumda yer alan Torino, rotasını İtalya Kupası’na çevirdi. Çeyrek finalist olmak için Milan deplasmanına çıkacaklar. İç sahada rakibine 2-1’lik üstünlük kurmayı başaran konuk ekip, bu kez deplasman faktörünü aşarak, galibiyet için mücadele edecek.

Milan – Torino Maç Bilgileri

Milan – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Junior Messias, Ballo-Toure, Mike Maignan, Krunic, Origi, Kjaer, Florenzi ve İbrahimoviç’in sakatlıkları devam ediyor. Torino takımında ise Ola Aina, Pellegri ve Emirhan İlkan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Nikola Vlasic, Nemanja Radonjić, Sasa Lukic, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, bu sezon 17 hafta sonunda sadece 2 kez mağlup oldu. Ligde Torino deplasmanından eli boş dönen Milan, intikamını İtalya Kupası’nda alacak ve rakibini bu kez mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Torino deplasmanda Ndray Adopo’nun tek golüyle kazanırken, İtalya Kupası’nda adını üst tura yazdırdı. Milan kupa serüvenine erken veda ederken, Torino karşısında etkisiz kaldı.