Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Lens İddaa Tahmini 11.01.2023

İddaa fikstüründe 11 Ocak Çarşamba akşamı bizleri bekleyen Fransa Ligue 1‘in 18. hafta mücadelesinde, düşme hattındaki Strasbourg ile 2. sıradaki Lens karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS ekranlarından yayınlanacak mücadelenin başlama saati 23:00.

Bets10, Strasbourg kazanır seçeneğine 3.60, beraberliğe 3.75, Lens kazanır seçeneğine ise 2.02 olarak belirlemiş durumda.

Strasbourg Teknik Adam Değişikliğine Gitti

Fransa Ligue 1’de ilk 17 hafta sonunda küme düşme hattından kurtulmayı başaramayan Strasbourg, çareyi teknik adam değişikliğinde arıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada alınan 3-2’lik Troyes mağlubiyetinin ardından, göreve Mathieu Le Scornet geldi. İlk 17 haftadan sadece 11 puan toplamayı başarabilen ev sahibi, 1 galibiyet, 8 beraberlik, 8 mağlubiyete imza attı. Ligue 1’de tam 7 haftadır maç kazanmayı başaramayan Strasbourg, bu hafta ligin en formda takımlarından Lens’i sahasında konuk edecek. Zor bir sınav verecek olan ev sahibi, bu kötü gidişata dur demek istiyorsa, yeni hocasıyla kazanmak zorunda. Kalesinde 31 gole engel olamayan Strasbourg, savunma performansıyla iyi bir sezon geçirmiyor.

Lens Çok Formda

Lens, Fransa Ligue 1 sahnesinde son 7 haftanın en formda takımı. Son 7 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, 17 hafta sonunda ise sadece Nord derbisinde Lille’e karşı mağlup olurken, liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. Son 7 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılmayı başaran Franck Haise’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada lider PSG’yi mağlup etti. 3-1’lik net bir zafere imza atan Lens, rakibine 3 kulvarda birden ilk mağlubiyetini yaşatmayı başardı. Harika galibiyetle birlikte, lider ile arasındaki puan farkını 4’e indirmeyi başaran konuk ekip, ligin en formda takımı olarak Strasbourg deplasmanına konuk olacak. Kalesinde sadece 11 gole izin veren Lens, aynı zamanda ligin en iyi savunma performansını sergiliyor.

Strasbourg – Lens Maç Bilgileri

Strasbourg – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg takımında Thomas Delaine, Colin Dagba ve Nordine Kandil’in sakatlıkları devam ediyor. Lens cephesinde ise Jimmy Cabot, Buksa ve Farinez’in sakatlıkları devam ediyor. Salis Abdul Samed ise kart cezalısı.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Ismael Doukoure, Alexander Djiku, Marvin Senaya, Jeanricner Bellegarde, Dany Jean, Adrien Thomasson, Dimitri Lienard, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesinde 7 haftadır Lens rüzgarı esiyor. Geçtiğimiz hafta lideri mağlup ederek, zirveye bir adım daha yaklaşan Lens, bu hafta düşme hattındaki Strasbourg karşısında galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.77

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı. Konuk ekip 2 golle 1 puana razı geldi. Son 8 haftada maç kaybetmeyen Lens, deplasmanda galibiyeti kaçırdı ve liderin bir kez daha 6 puan gerisine düştü.