Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Angers İddaa Tahmini 11.01.2023

Fransa Ligue 1‘in lideri PSG ile en alt sıraya demir atan Angers, 18. haftada karşı karşıya gelecek. 11 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, PSG galibiyetine 1.13, beraberliğe 9.10, Angers galibiyetine ise 20.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.65, 2.5 Alt 2.24 oran kazandırıyor.

Lider PSG Güven Tazeledi

PSG, Fransa Kupası’nda kazanarak güven tazeledi. Fransa Ligue 1’in 17. haftasında Lens deplasmanına konuk olan PSG, bu maça kadar hem Ligue 1 hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde namağlup bir performans grafiği ortaya koymuştu. Ligdeki en yakın rakibi Lens karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Galtier’in öğrencileri, büyük bir şok yaşadı. Neymar’ın yokluğunda hücum hattı etkisiz kalırken, ev sahibi aynı zamanda ilk kez bu sezon bir maçta 3 gol yedi. Fransa Kupası Son 64 Turu’nda eşleştiği Chateauroux karşısında geçtiğimiz hafta 3-1’lik galibiyete imza atan PSG, eski günlere dönüş sinyallerini verdi. Zirvedeki yerini korumaya devam eden ev sahibi, bu hafta sahasında ligin en alt sırasındaki Angers’i konuk edecek.

Angers 9 Haftadır Mağlup

Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 17 hafta sona ererken, en zayıf halka Angers oldu. Konuk ekip ilk 17 haftadan sadece 8 puan toplamayı başardı. 2 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Angers, geri kalan 13 haftada ise mağlup oldu. Göreve 2 hafta önce Abdelaziz Bouhazama’yı getiren konuk ekip, yeni hocasıyla 2022 Dünya Kupası dönüşünde önce Ajaccio ardından Lorient’e kaybetti. Üst üste 9 haftadır ligde mağlup olan Angers, toparlanmak adına güven vermekten çok uzaktaydı. Ligin en zayıf halkası olarak lider karşısına çıkacak olan konuk ekip, 17 hafta sonunda kalesinde 37 gole engel olmayı başaramazken, savunma performansıyla sınıfta kaldı. 9 maçlık hasrete son vermek adına PSG deplasmanında galibiyet arayacaklar.

PSG – Angers Maç Bilgileri

PSG – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Presnel Kimpembe, Mendes ve Sanches’in sakatlıkları devam ediyor. Hakimi ise kart cezalısı. Angers takımında ise Ibrahim Amadou ve Lois Diony’nin sakatlıkları devam ediyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Nordi Mukiele, Juan Bernat, Marquinhos, Vitor Ferreira, Chadaille Bitshiabu, Fabian Ruiz, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe, Neymar.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Miha Blazic, Souleyman Doumbia, Batista Mendy, Cedric Hountondji, Waniss Taibi, Nabil Bentaleb, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Salama.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta mağlup olmasına rağmen, 17 hafta damga vurmayı başaran PSG, Lens deplasmanında alınan farklı mağlubiyeti, iç sahada Angers’i farklı skorla mağlup ederek unutturacak ve liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştıracaktır.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider iç sahada 2 golle kazandı. Hugo Ekitike ve Lionel Messi’nin golleri PSG’yi galibiyete taşırken, ev sahibi zirvedeki yerini Angers karşısında korumayı başardı.