İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 10.01.2023

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 2 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Newcastle United – Leicester City: MS 1, *** (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Newcastle United, İngiltere Lig Kupası’nda bir önceki turda Bournemouth ile karşı karşıya gelmişti. St. James Park’da konuk ettikleri rakibini 1-0 mağlup eden Eddie Howe’un ekibi, turu geçen taraf oldu ve çeyrek finalde Leicester City ile eşleşti. Bu sezonun dikkat çeken takımlarından biri olan Newcastle United, Premier Lig’de harikalar yaratıyor. Geçen hafta lider Arsenal deplasmanında da puan almayı başaran Newcastle United, yenilmezlik serisini 13 maça çıkarttı. Bu hafta Leicester City karşısında da turun favorisiler. Maç öncesinde Newcastle United’da Alexander Isak ve Jonjo Shelvey’in sakatlıkları devam ediyor. Leicester City, bu sezon Premier Lig’de vasat bir performans gösteriyor. Sezon başından beri alt sıralardan kurtulamadılar. Premier Lig’de oynadıkları son maçta Fulham’a 1-0 kaybeden Leicester City, üst üste 3. yenilgisini almıştı. Geçen hafta sonu ise FA Cup 3. turunda Gillingham’a konuk olan Brendan Rodgers’ın ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılarak üst tura yükseldi. Lig Kupası’nda ise bu hafta Newcastle United’a konuk olacaklar. Leicester City, bir önceki turda Milton Keynes Dons deplasmanında 3-0 kazanarak turu geçmişti. Karşılaşma öncesinde Leicester City’de Patson Daka, Ryan Bertrand ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları sürüyor. Newcastle United, bu sezon İngiltere’de en dikkat çeken takım konumunda. Eddie Howe yönetiminde müthiş bir sezon geçiriyorlar. Lig Kupası’nda bir önceki turda Bournemouth’u eleyen Newcastle United, çeyrek finalde konuk edeceği Leicester City karşısında da turun net favorisi. Newcastle United’dan galibiyet bekliyorum. Liecester City karşısında kazanırlar ve yarı finale çıkarlar.

Manchester United – Charlton: MS 1 (-2), *** (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; Manchester United, Lig Kupası’nda bu hafta Charlton ile karşı karşıya gelecek. Old Trafford’da konuk edecekleri zayıf rakibi karşısında turun net favorisiler. Geçtiğimiz hafta FA Cup’da Everton ile karşı karşıya gelen Erik ten Hag’ın ekibi, rakibini 3-1 mağlup ederek turu geçmişti. Premier Lig’de ise üst üste 4 maçtır kazanıyorlar ve ilk 4 umutları da iyice arttı. Bu hafta Lig Kupası’nda Charlton ile karşılaşacak olan Manchester United, turun net favorisi. Bir önceki turda Burnley’i eleyen Kırmızı Şeytanlar, alt lig takımı olan Charlton karşısında da rahat kazanmalı. Charlton, İngiltere Lig Kupası’nda bir önceki turda sürpriz yapmıştı. Premier Lig ekibi Brighton karşısında tur atlamayı başaran Charlton, çeyrek finalde Manchester United’ın rakibi oldu. İngiltere 1. Lig’de mücadele eden Ben Garner’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta Lincoln City karşısında 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi olmuştu. Lig Kupası’nda çeyrek finalde bu hafta Manchester United’a konuk olacak Charlton’ı zor bir maç bekliyorum. Brighton karşısında sürpriz yaparak turu geçtiler ama Manchester United’a karşı direnebileceklerini düşünmüyorum. Charlton’ın işi son derece zor. Bir önceki turda Premier Lig ekibi Brighton’ı elediler ama bu kez karşılarında çok daha güçlü bir rakip var. Manchester United, son haftalarda müthiş bir çıkış yakaladı. Geçen hafta FA Cup’da Everton’ı 3-1 ile geçtiler. Premier Lig’de de üst üste galibiyetler alıyorlar. Bu hafta Lig Kupası’nda Charlton karşısında da kazanırlar ve turu geçmeyi başarırlar.

Toplam İddaa Oranı: ***

Bets10 Bahis Oranı: 3.17