Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Bournemouth İddaa Tahmini 14.01.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Bournemouth deplasmanda, Brentford karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 20.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Brentford ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Brentford kazanır 1.68, beraberlik 4.10, Bournemouth kazanır ise 5.20 olarak açıklanmış.

Brentford FA Cup’a Veda Etti

Brentford, geçtiğimiz hafta sonu FA Cup’da beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri West Ham’a 1-0 kaybettiler ve kupaya veda ettiler. Premier Lig’de ise son haftalarda önemli sonuçlar alıyorlar. 10 gün önce iç sahada Liverpool’u konuk eden Thomas Frank’ın ekibi, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılarak yenilmezlik serisini 6 maça çıkartmıştı. Bu hafta ise Bournemouth’u konuk edecekler. Maç öncesinde Brentford’da Pontus Jansson ve Kristoffer Ajer’ın sakatlıkları bulunuyor.

Bournemouth Alt Sıralarda

Bournemouth’da işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de son dönemde üst üste mağlubiyetler almaya başlayan Gary O’Neil’ın ekibi, son maçta Manchester United’a 3-0 kaybetmişti. Old Trafford’da hiçbir varlık gösteremediler ve haklı bir mağlubiye yaşadılar. Son 3 maçını da kaybeden Bournemouth, Premier Lig’de düşme hattına da yaklaşmış durumda. Düşme hattındaki Everton’ın sadece 1 puan üzerindeler. Bu hafta mağlup olmaları halinde, düşme hattına gerileyebileceklerini belirtelim. Maç öncesinde Bournemotuh’da Neto ve David Brooks’un sakatlıkları sürüyor.

Brentford – Bournemouth Maç Bilgileri

Brentford – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Pontus Jansson ve Kristoffer Ajer’ın sakatlıkları bulunuyor. Bournemotuh’da Neto ve David Brooks’un sakatlıkları sürüyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Bryan Mbeumo, Yoan Wissa, Ivan Toney

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Brentford, maçın net favorisi. Bournemouth, son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor ve düşme hattına yaklaştılar. Brentford, Premier Lig’de oynadığı son 6 maçı da kaybetmedi. Thomas Frank’ın ekibi, taraftarı önünde 3 puan almayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford, zorlanmadan kazandı. Formsuz Bournemouth’u 2-0 ile geçtiler.