Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Nice İddaa Tahmini 15.01.2023

beIN SPORTS 4 ekranlarından 15 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Reims ile Nice karşı karşıya gelecek.

Hovarda, Reims galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.40, Nice galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.07, 2.5 Alt 1.76 oran kazandırıyor.

Reims Çok Formda

Reims cephesinde William Still etkisi devam ediyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 8 hafta düşme potasından kurtulmayı başaramayan ev sahibi, göreve William Still’in gelmesiyle birlikte, son 10 haftada namağlup bir performans ortaya koydu. Son 10 haftadan 4 galibiyet, 6 beraberlik alan Reims, geçtiğimiz hafta Ajaccio deplasmanında seriyi 3 puanla taçlandırdı. Rakibini 1-0 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, son 3 haftadan 7 puan çıkarmayı başardı. Hatalarını bir bir telafi eden Reims, 18 hafta sonunda 24 puanla 11. sıraya kadar yükseldi. Ev sahibi bu hafta seriyi Nice karşısında sürdürmek istiyor.

Nice Cephesinde Digard Etkisi

Fransa Ligue 1’de ilk 17 haftadan 5 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyet çıkarabilen Nice, üst sıralardan Lucien Favre yönetiminde uzak kaldı. Rennes deplasmanında alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından çareyi teknik adam değişikliğinde arayan Nice, göreve geçtiğimiz hafta itibariyle Didier Digard’ı getirdi. Yeni hocasıyla sahasında Montpellier’i konuk eden Nice, yarım düzine golle 3 puana uzandı. Rakibine 6-1’lik üstünlük kurmayı başaran konuk ekip, bu sezonki en iyi performansını sergiledi. İlk ke bir maçta 6 gol bulan Nice, teknik adam değişikliğinin ardından harika bir galibiyetle moral depoladı.

Reims – Nice Maç Bilgileri

Reims – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims takımında Noah Holm’un sakatlığı devam ediyor. Nice cephesinde ise Youcef Atal’ın sakatlığı devam ediyor.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Wout Faes, Yunis Abdelhamid, De Smet, Nicolas Pallois, Maxime Busi, Folarin Balogun, Arber Zeneli, Kamory Doumbia, Quentin Merlin, Alexis Flips.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Mario Lemina, Pablo Paulino Rosario, Ross Barkley, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

İki formda takımın mücadelesinde taraf bahsi oldukça güç. 10 maçtır kaybetmeyen Reims ile geçtiğimiz hafta 6 golle kazanmayı başaran Nice’ın karşı karşıya geleceği mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Reims ve Nice savunma kilidini açamadı. İki takımda 90 dakika sonunda golsüz beraberliğe razı geldi. Reims yenilmezlik serisini 11 haftaya çıkarırken, Nice ise yeni hocasıyla 2 haftadan 4 puan topladı.