Ankaragücü Beşiktaş İddaa Tahmini 18.01.2023

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Ankaragücü evinde, Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Saat 17.45’de başlayacak mücadele A SPOR kanalından ekranlara gelecek.

Ankaragücü ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Ankaragücü kazanır 3.13, beraberlik 3.62, Beşiktaş kazanır ise 2.24 olarak açıklanmış.

Ankaragücü Sürpriz Peşinde

Ankaragücü, Türkiye Kupası’na 4. Turdan katıldı. 4. Turda Amed Sportif’i 6-2, 5. Turda ise Tuzlaspor’u 2-0 mağlup ettiler ve son 16 turuna kaldılar. Son 16 turunda ise Beşiktaş’ı konuk edecekler. Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşayan Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, son 4 Süper Lig maçında tam 9 puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Adana Demirspor deplasmanında 3-1 kaybettiler. Beşiktaş maçı öncesinde Ankaragücü’nde önemli bir eksik bulunmuyor.

Beşiktaş Turun Favorisi

Beşiktaş’ın çıkışı devam ediyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor deplasmanına konuk olan Siyah Beyazlılar, sahadan 3 puan ile ayrılmayı başardı. 1-0 geriye düştükleri maçta Cenk Tosun ve Josef de Souza’nın golleriyle 2-1 kazanan Beşiktaş, Süper Lig’de üst üste 3. Galibiyetini aldı. Türkiye Kupası’nda ise bir önceki turda Şanlıurfaspor’u konuk eden Şenol Güneş’in öğrencileri, rakibini 4-2 mağlup ederek turu geçen taraf olmuştu. Ankaragücü karşısında da turun favorisi olan Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal’ın sakatlığı devam ediyor.

Ankaragücü – Beşiktaş Maç Bilgileri

Ankaragücü – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.45’de başlayacak ve A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal’ın sakatlığı devam ediyor.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Romain Saiss, Tayyip Talha, Arthur Masuaku, Atiba Hutchinson, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Kevin Nkoudou, Jackson Muleka, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Beşiktaş, son haftalarda ligde üst üste galibiyetler alıyor. Geçen hafta Konyaspor deplasmanında 2-1 kazandılar. Ankaragücü ise Adana Demirspor deplasmanından puansız döndü. Beşiktaş, maçın favorisi. Bir önceki turda Vodafone Park’da Şanlıurfaspor’u 4-2 ile geçmişlerdi. Ankaaragücü karşısında da kazanırlar ve turu geçerler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.06

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal süresi ve uzatmaları 1-1 berabere bite maçta kazanan, ev sahibi Ankaragücü oldu. Beşiktaş’ı penaltılarla mağlup ettiler ve tur atladılar.