Fatih Karagümrük Başakşehir Bahis Tahmini 18.01.2023

Ziraat Türkiye Kupası’nda Çarşamba günü 3 maç var. Günün ilk maçında Fatih Karagümrük evinde, Başakşehir’i konuk edecek. Saat 14.30’da başlayacak karşılaşma A SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

Fatih Karagümrük ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fatih Karagümrük kazanır 3.48, beraberlik 3.48, Başakşehir kazanır ise 2.14 olarak açıklanmış. 

Fatih Karagümrük Hücumda Üretken

Fatih Karagümrük, Ziraat Türkiye Kupası’nda bir önceki turda Uşak Spor ile karşı karşıya gelmiş ve rakibini 3-0 mağlup ederek turu geçen taraf olmuştu. Son 16 turunda ise Başakşehir ile karşılaşacaklar. Andrea Pirlo’nun ekibi, Süper Lig’de son haftalarda önemli sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Kasımpaşa deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Son saniyede yedikleri golle galibiyeti kaçırmışlardı. Son 4 maçta 8 puan toplayan Kırmızı Siyahlılar, rakip fileleri tam 13 kez havalandırmayı başardı. Türkiye Kupası’nda bu hafta içi Başakşehir’i konuk edecek Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Başakşehir Tur Peşinde

Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası’nda bir önceki turda Göztepe’yi konuk etmişti. Zayıf rakibini 3-1 möğlup etmeyi başaran Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, adını son 16 turuna yazdırdı ve Fatih Karagümrük’ün rakibi oldu. Süper Lig’de ise şampiyonluk umutlarını sürdüren Başakşehir, geçtiğimiz haftayı puansız geçti. Konuk oldukları Trabzonspor deplsasmanında 1-0 kaybettiler ve 4 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadılar. Bu hafta Türkiye Kupası’nda Fatih Karagümrük’ün konuğu olacak Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük – Başakşehir Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da A SPOR kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Davide Biraschi, Ibrahim Dresevic, Rayyan Banniya Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Colin Kazım Richards

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Junior Çaiçara, Ahmed Touba, Leon Duarte, Ömer Ali Şahiner, Youssouf Ndayishimiye, Mahmut Tekdemir, Bertrand Traore, Deniz Türç, Serdar Gürler, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. Süper Lig’de 4 maçtır kaybetmiyorlar ve hücumda da çok etkililer. Başakşehir ise geçen hafta sonu Süper Lig’de Trabzonspor’a 1-0 kaybetti. 4 maç aradan sonra mağlup oldular. Her iki takımda kolay skor üretiyor. Hem Fatih Karagümrük hem de Başakşehir’den gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, penaltılarla turu geçti. Uzatmaları 2-2 berabere biten maçta Fatih Karagümrük’ü penaltılarla mağlup eden Başakşehir, Türkiye Kupası’nda tur atlayan taraf oldu.