İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 18.01.2023

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Fatih Karagümrük – Başakşehir: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Fatih Karagümrük, Ziraat Türkiye Kupası’nda bir önceki turda Uşak Spor ile karşı karşıya gelmiş ve rakibini 3-0 mağlup ederek turu geçen taraf olmuştu. Son 16 turunda ise Başakşehir ile karşılaşacaklar. Andrea Pirlo’nun ekibi, Süper Lig’de son haftalarda önemli sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Kasımpaşa deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Son saniyede yedikleri golle galibiyeti kaçırmışlardı. Son 4 maçta 8 puan toplayan Kırmızı Siyahlılar, rakip fileleri tam 13 kez havalandırmayı başardı. Türkiye Kupası’nda bu hafta içi Başakşehir’i konuk edecek Fatih Karagümrük’de önemli bir eksik bulunmuyor. Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası’nda bir önceki turda Göztepe’yi konuk etmişti. Zayıf rakibini 3-1 möğlup etmeyi başaran Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, adını son 16 turuna yazdırdı ve Fatih Karagümrük’ün rakibi oldu. Süper Lig’de ise şampiyonluk umutlarını sürdüren Başakşehir, geçtiğimiz haftayı puansız geçti. Konuk oldukları Trabzonspor deplsasmanında 1-0 kaybettiler ve 4 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadılar. Bu hafta Türkiye Kupası’nda Fatih Karagümrük’ün konuğu olacak Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor. Fatih Karagümrük, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. Süper Lig’de 4 maçtır kaybetmiyorlar ve hücumda da çok etkililer. Başakşehir ise geçen hafta sonu Süper Lig’de Trabzonspor’a 1-0 kaybetti. 4 maç aradan sonra mağlup oldular. Her iki takımda kolay skor üretiyor. Hem Fatih Karagümrük hem de Başakşehir’den gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

Ankaragücü – Beşiktaş: MS 2, 2.06 (iddaa) – 2.24 (Bets10) ; Ankaragücü, Türkiye Kupası’na 4. Turdan katıldı. 4. Turda Amed Sportif’i 6-2, 5. Turda ise Tuzlaspor’u 2-0 mağlup ettiler ve son 16 turuna kaldılar. Son 16 turunda ise Beşiktaş’ı konuk edecekler. Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşayan Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, son 4 Süper Lig maçında tam 9 puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Adana Demirspor deplasmanında 3-1 kaybettiler. Beşiktaş maçı öncesinde Ankaragücü’nde önemli bir eksik bulunmuyor. Beşiktaş’ın çıkışı devam ediyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor deplasmanına konuk olan Siyah Beyazlılar, sahadan 3 puan ile ayrılmayı başardı. 1-0 geriye düştükleri maçta Cenk Tosun ve Josef de Souza’nın golleriyle 2-1 kazanan Beşiktaş, Süper Lig’de üst üste 3. Galibiyetini aldı. Türkiye Kupası’nda ise bir önceki turda Şanlıurfaspor’u konuk eden Şenol Güneş’in öğrencileri, rakibini 4-2 mağlup ederek turu geçen taraf olmuştu. Ankaragücü karşısında da turun favorisi olan Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal’ın sakatlığı devam ediyor. Beşiktaş, son haftalarda ligde üst üste galibiyetler alıyor. Geçen hafta Konyaspor deplasmanında 2-1 kazandılar. Ankaragücü ise Adana Demirspor deplasmanından puansız döndü. Beşiktaş, maçın favorisi. Bir önceki turda Vodafone Park’da Şanlıurfaspor’u 4-2 ile geçmişlerdi. Ankaaragücü karşısında da kazanırlar ve turu geçerler.

Ümraniyespor – Trabzonspor: MS 2, 1.61 (iddaa) – 1.91 (Bets10) ; Ümraniyespor, Süper Lig’de bildiğimiz gibi kümede kalma savaşı veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de İstanbulspor’u konuk eden Recep Uçar’ın ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilginin ardından Süper Lig’de son sıraya gerilediler. Bu hafta içi ise Türkiye Kupası son 16 turunda Trabzonspor’u konuk edecekler. Ümraniyespor, bir önceki turda Kasımpaşa’yı deplasmanda 2-1 mağlup ederek turu geçmeyi başarmış ve Trabzonspor’un rakibi olmuştu. Karşılaşma öncesinde Ümraniyespor’da Yonathan Del Valle ve Serkan Kırıntılı kadro dışı bırakıldı. Trabzonspor, geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de önemli bir galibiyet elde etti. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir’i 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Bakasetas’ın attığı golle kazanan Bordo Mavililer, Alanyaspor deplasmanında alınan 5-0’lık mağlubiyeti de telafi etmiş oldu. Abdullah Avcı’nın ekibi bu hafta içi Türkiye Kupası mesaisine çıkacak. Son 16 turunda Ümraniyespor’a konuk olacaklar. Bir önceki turda Samsunspor’u 3 golle geçen Trabzonspor, Ümraniyespor karşısında da turun net favorisi. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Serkan Asan, Edin Visca ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları devam ediyor. Ümraniyespor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta beklenmedik bir yenilgi yaşadı. Son sıradaki İstanbulspor’a 2-0 kaybettiler ve son sıraya gerilediler. Trabzonspor ise Başakşehir’i tek golle 1-0 mağlup etti ve moral buldu. Bordo Mavililer, turun net favorisi. Ümraniyepsor deplasmanında kazanırlar ve turu geçmeyi başarırlar.

Toplam İddaa Oranı: 4.80

Bets10 Bahis Oranı: 7.17