Milan İnter İddaa Tahmini 18.01.2023

18 Ocak Çarşamba akşamı İtalya Süper Kupa finalinde bizleri, Milano debisi bekliyor. İki ezeli rakip Milan ile İnter, kupa için Türkiye saati ile 22:00’de karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı TRT Spor.

Bets10, Milan galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.50, İnter galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.37, beraberliğe 2.83, konuk ekibe ise 2.10 oran veriyor.

Milan Son Haftalarda Formda

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, İtalya Süper Kupa finalinde ezeli rakibi İnter ile kozlarını paylaşacak. Milano derbisi öncesinde İtalya Serie A Ligi’nde son 6 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Stefano Pioli ve öğrencileri, lider Napoli’nin en yakın rakibi olarak yoluna devam diyor. 2022 Dünya Kupası dönüşünde mağlubiyete yer vermeyen Milan, Fiorentina ve Salernitana karşısında aldığı üst üste galibiyetlerin ardından, önce Roma ardından Lecce ile berabere kaldı. Roma karşısında 2-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ev sahibi, Lecce karşısında ise 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliği yakaladı. Liderin 9 puan gerisinde kalan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 mücadelesi verecek. Ezeli rakibine bu sezon ligde iç sahada 3-2’lik üstünlük kurmayı başaran Milan, derbide bir kez daha kazanarak, Süper Kupa’nın sahibi olmak istiyor.

İnter Milano Derbisine Odaklandı

İtalya Serie A Ligi’nin 18. haftasında Hellas Verona’yı sahasında konuk eden İnter, taraftarı önünde aldığı 1-0’lık galibiyetle yenilmezlik serisini sürdürdü. Ligde tam 5 maçtır kaybetmiyorlar. Namağlup lider Napoli karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan İnter, zirve ile puan farkını 8’e indirmeyi başarırken, harika derbi galibiyetinin ardından Monza deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndüler ve puan farkı zirveyle yeniden 10 puana yükseldi. Verona galibiyetiyle güven tazeleyen Simone Inzaghi’nin öğrencileri, zirvenin en yakın takipçileri arasında yer almaya devam ediyor. Bu sezon Milano derbisi deplasmanda 3-2 kaybeden İnter, Süper Kupa finalinde bu kez hata yapmak istemiyor. Napoli derbisinde sergilenen futbolla rüştünü ispatlamayı başaran konuk ekip, Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan karşısında galibiyet arayacak.

Milan – İnter Maç Bilgileri

Milan – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Fahd International Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Francesco Acerbi, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

Milano derbisinde kazanan İtalya Süper Kupası’nın sahibi olacak. İki ezeli rakibin bu sezon ligdeki mücadelesi 5 gole ev sahipliği yaptı. Milan galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda iyi hücum performansları sergiledi. Milan ve İnter’in bu zorlu finalde gollerine devam edeceğini ve maçta 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.56

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter ezeli rakibi karşısında Dimarco, Dzeko ve Lautaro Martinez’in golleriyle galibiyete uzanırken, İtalya Süper Kupa finaline damga vurdu. İnter, Serie A Ligi’nin son şampiyonu karşısında Milano derbisini 3 golle kazandı. Mücadelede 3 gol atıldı.