Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Tottenham İddaa Tahmini 19.01.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Tottenham deplasmanda, Manchester City’nin konuğu olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Manchester City ile Tottenham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Manchester City galibiyetinin 1.38, beraberlik tercihinin 5.30, Tottenham galibiyetinin ise 8.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester City’de Moraller Bozuk

Manchester City’de moraller bozuk. 2 hafta önce Lig Kupası’nda Southampton’a deplasmanda 2-0 kaybederek kupadan elenen Manchester City, geçtiğimiz hafta sonu ise Premier Lig’de Manchester United’a 2-1 mağlup oldu. Old Trafford’da 1-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Şampiyonluk yolunda önemli bir kayıp yaşayan Pep Guardiola’nın öğrencileri, lider Arsenal’ın 8 puan gerisine düştü. Bu hafta ise Etihad’da Tottenham ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Manchester City’de eksik bulunmuyor.

Tottenham Evinde Kaybetti

Tottenham, geçtiğimiz haftayı Premier Lig’de mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Arsenal’a 2-0 mağlup oldular. Kuzey Londra derbisinden puansız ayrılan Antonio Conte’nin ekibinde moraller bozuk. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçta sadece 1 kez kazanabilen Tottenham, 5. Sırada yer alıyor. 4. Sırada bulunan Manchester United’ın 5 puan gerisinde kaldılar. Bu hafta Etihad’da Manchester City’e konuk olacak Tottenham’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City – Tottenham Maç Bilgileri

Manchester City – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Aymeric Laporte, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ben Davies, Eric Dier, Cristian Romero, Pierre Emile Höjbjerg, Oliver Skipp, Rodrigo Bentancur, Yves Bissouma, Ryan Sessegnon, Heung Min Son, Harry Kane

İddaa Tahmini

Her iki takımda geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Manchester City, Manchester derbisinde Manchester United’a 2-1 mağlup oldu. Tottenham ise Kuzey Londra derbisinde Arsenal karşısında 2-0 kaybetti. Manchester City, lider Arsenal’ın 8 puan gerisine düşmüş durumda. Artık puan kaybına tahammülleri yok. Tottenham karşısında kazanmak zorundalar. Manchester City’den galibiyet bekliyorum. Tottenham’ı mağlup ederler ve lider Arsenal’ın takibini sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.61

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, devreye 2-0 önde girdi ama yine de kazanamadı. Etihad’da Manchester City, ikinci yarıda 4 gol bularak 3 puanı kaptı.