Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Hertha Berlin Maç Tahmini 21.01.2023

Almanya Bundesliga sahnesinde 16. hafta heyecanı devam ederken, Bochum sahasında Hertha Berlin‘i konuk edecek. 21 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4.

intobet, Bochum galibiyetine 2.56, beraberliğe 3.48, Hertha Berlin galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Bochum’dan Üst Üste Galibiyetler

2022 Dünya Kupası öncesinde Almanya Bundesliga’da 15 haftadan 13 puan toplamayı başarabilen Bochum, küme düşme hattından bir türlü kurtulamadı. Ev sahibi son 2 haftada Mönchengladbach ve Augsburg’u mağlup etmeyi başarırken, bu sezon bir ilke imza atmasına rağmen düşme potasından kurtulamadı. Schalke 04 ile birlikte düşme hattını paylaşan Thomas Letsch’in öğrencileri, son haftalarda alınan galibiyetlerle birlikte araya moralli girdi. Dünya Kupası dönüşünde Hertha Berlin’i sahasında konuk edecek olan Bochum, bu hafta kazanarak, uzun süre sonra düşme hattından kurtulma şansına sahip. 15 maçta tam 36 gol yiyen ev sahibi, rakip filelere ise 14 gol gönderebildi.

Hertha Berlin Tehlike Hattında

Almanya Bundesliga sahnesinde küme düşme tehlikesini yakından hisseden bir diğer takım ise Hertha Berlin oldu. Konuk ekip 15 haftalık fikstürden sadece 3 galibiyet çıkarmayı başarırken, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle geri kalan 12 haftanın tamamında puan kaybetti. Düşme hattıyla arasında sadece 1 puan fark bulunan Hertha Berlin, 2022 Dünya Kupası öncesi iç sahada Köln’ü 2-0 mağlup etmeyi başardı. Bu kritik galibiyetle tehlikeden uzak kalmayı başaran konuk ekip, 2022 Dünya Kupası dönüşünde ise düşme hattındaki Bochum ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon deplasmanda sadece Augsburg’u mağlup eden Hertha Berlin, dış sahada 4 maçtır kazanamıyor.

Bochum – Hertha Berlin Maç Bilgileri

Bochum – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum takımında Konstantinos Stafylidis, Grave, Esser ve Gamboa’nın sakatlıkları devam ediyor. Hertha Berlin’de ise Chidera Ejuke Nsona’nın sakatlıkları devam ediyor. Dodi Lukebakio ise kart cezalısı.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Cristian Gamboa, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Simon Zoller, Philipp Hofmann.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Filip Uremovic, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Paul Boetius, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Marvin Plattenhardt, Wilfried Kanga.

İddaa Tahmini

Bu sezon Almanya Bundesliga’da küme düşme tehlikesini bir türlü atlatmayı başaramayan ve maç kazanmakta zorlanan Bochum ile Hertha Berlin karşı karşıya geliyor. Kalesini gole kapatmakta zorlanan iki takımın, bu hafta karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bochum sahasında 3 puanı 3 golle aldı. Aradan harika bir geri dönüş yapan ev sahibi, Hertha Berlin engelini kayıpsız geçti. Mücadelede iki takımda skor üretmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.