TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 22.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de iç sahada 7 maçtır kaybetmeyen Alanyaspor evinde, Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Alanyaspor ile Fatih Karagümrük takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Alanyaspor galibiyetine 1.96, beraberlik tercihine 4.14, Fatih Karagümrük galibiyetine ise 3.71 verildiğini görüyoruz.

Alanyaspor İç Sahada Etkili

Alanyaspor, Süper Lig’de iç sahanın başarılı takımlarından biri. Geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de bay olarak geçen Alanyaspor, bir önceki hafta ise Trabzonspor karşısında 5-0 kazanarak dikkat çekmişti. Bu sezon taraftarı önünde sadece İstanbulspor karşısında mağlup olan Akdeniz ekibi, Süper Lig’de orta sıralarda yer alıyor. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Galatasaray’ı konuk eden Akdeniz ekibi, rakibine 2-1 mağlup olmuş ve kupaya veda etmişti. Bu hafta Süper Lig’de Fatih Karagümrük’ü konuk edecek Alanyaspor’da Famara Diedhiou’nun sakatlığı sürüyor.

Fatih Karagümrük Galibiyeti Kaçırdı

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de beraberlik ilke kapatan takımlardan biriydi. Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Andrea Pirlo’nun öğrencileri, karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Son dakikada yedikleri golle de galibiyeti kaçırdılar diyebiliriz. Süper Lig’de son haftaların üretken takımlarından biri olan Fatih Karagümrük’ün son 4 maçlık süreçte 8 puan topladığını ve rakip fileleri tam 13 kez havalandırdığını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor.

Alanyaspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Alanyaspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Famara Diedhiou’nun sakatlığı sürüyor. Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Runar Runarsson, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Daniek Candeias, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Davide Biraschi, Ibrahim Dresevic, Rayyan Banniya Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Ebrima Colley, Fabio Borini, Mbaye Diagne

İddaa Tahmini

Alanyaspor, iç sahada oynadığı son Süper Lig maçında Trabzonspor’u 5-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu sezon iç sahada sadece İstanbulspor’a kaybettiler. Taraftarı önünde iyi sonuçlar alan bir Alanyaspor var. Fatih Karagümrük ise geçen hafta Kasımpaşa deplasmanından 1 puan ile döndü. Rakibi ile 2-2 berabere kaldılar ve yenilmezlik serileri 4 maça çıktı. Pirlo’nun öğrencileri, Son 4 lig maçında tam 13 gol atmayı da başardı. Hücumda üretkenler. Alanya’da gollü bir maç izleriz. En az 3 gol beklentim var.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.35

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.53

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor, iç sahada yine kaybetmedi. Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldılar.