Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Monza Maç Tahmini 29.01.2023

29 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Juventus ile Monza karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

intobet, Juventus galibiyetine 1.60, beraberliğe 4.15, Monza galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.36, beraberliğe 3.54, konuk ekibe ise 5.39 oran veriyor.

Juventus Zor Günlerden Geçiyor

Juventus cephesinde İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta puan kayıplarıyla geçerken, federasyon tarafından verilen puan silme cezasıyla birlikte, şampiyonluk hayalleri suya düştü. 8 haftalık galibiyet serisinin ardından lider Napoli’ye deplasmanda 5-1’lik ağır bir skorla kaybeden Allegri ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise bir diğer ezeli rakibi Atalanta ile iç sahada 3-3 berabere kaldı. 15 puanı silinen Juventus, 11. sıraya kadar gerilemesine rağmen, Atalanta karşısında mücadeleden vazgeçmedi. Şampiyonluk şansı mucizelere kalsa da, ev sahibi en azından Şampiyonlar Ligi potasına yeniden girmek istiyor. Yaşadığı büyük şoku atlatmaya çalışan JUVE, bu hafta ligin yeni temsilcisi Monza ile taraftarı önünde karşı karşıya gelecek.

Monza Ligde 5 Maçtır Kaybetmiyor

Tarihinde ilk kez İtalya Serie A Ligi’nde mücadele eden Monza, son 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Konuk ekip son 5 haftada 3 beraberlik, 2 mağlubiyete imza atarken, düşme hattıyla puan farkını 10’a kadar çıkarmayı başardı ve rahat bir nefes aldı. İtalya Kupası’na Son 16 eşleşmesinde Juventus mağlubiyetiyle veda eden Monza, Raffaele Palladino’nun göreve gelişiyle birlikte, İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçti. 19 hafta sonunda 6 galibiyet, 4 beraberlik, 9 mağlubiyete imza atan Monza, ligde mağlup etmeyi başardığı, ancak kupa serüveninde mağlup olduğu Juventus ile sezonun ikinci yarısında karşı karşıya gelecek.

Juventus – Monza Maç Bilgileri

Juventus – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Mattia De Sciglio, Paul Pogba ve Dusan Vlahovic’in sakatlıkları devam ediyor. Monza’da ise Giulio Donati’nin sakatlığı devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Arkadiusz Milik.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Stefano Sensi, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde aldığı 15 puan silme cezasıyla sarsılan Juventus, yeniden ligde yükselişe geçmek istiyor. Serie A Ligi’nde yeniden yükselişe geçmek isteyen JUVE, Monza engelini kayıpsız geçmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus puan kayıpları ve puan silme cezasıyla zor günler geçirirken, Monza karşısında farklı mağlubiyetten kurtulamadı. Konuk ekip 2 golle kazanırken, JUVE ise evinde skor dahi üretemedi.