İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.02.2023

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Aston Villa – Leicester City: MS 1, 1.74 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; Aston Villa, Premier Lig’de oynadığı son maçta Southampton’ı mağlup etmeyi başardı. Ollie Watkins’in attığı tek golle maçı 1-0 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular. Son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Unai Emery’nin ekibi, üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta ise Villa Park’da Leicester City’i konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Aston Villa’da savunmadan Diego Carlos’un sakatlığı devam ediyor. Leicester City, Premier Lig’de son dönemde galibiyet almakta ciddi şekilde zorlanıyor. Brendan Rodgers’ın ekibi, Premier Lig’de oynadığı son maçta Brighton ile yenişemedi. King Power’da konuk ettikleri rakibi ile 2-2 beraber ekaldılar. Son 5 maçta sadece 1 puan alabilen Leicester City’de işler yolunda gitmiyor. Düşme hattının ise sadece 1 puan gerisindeler. Bu hafta konuk olacakları Aston Villa deplasmanında da işleri pek kolay değil. Karşılaşma öncesinde Leicester City’de James Maddison, James Justin, Ricardo Pereira, Harry Souttar ve Jonny Evans’ın sakatlıkları sürüyor. Leicester City’de işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de 2 hafta önce Brentford’u konuk eden Leicester City, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 5 maçta da galibiyet alamayan Brendan Rodgers’ın ekibi, bu 5 maçlık süreçte 1 puan toplayabildi. Aston Villa ise son derece formda. Ligde oynadıkları son maçta Southampton deplasmanında tek golle 1-0 kazandılar. Son 4 maçlık süreçte ise 10 puan toplayarak dikkat çektiklerini belirtelim. Aston Villa’dan bu hafta yine galibiyet bekliyorum. Formsuz Leicester City’i devirirler.

Wolverhampton – Liverpool: MS 2, 1.43 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Wolverhampton, Premier Lig’de oynadığı son maçta Manchester City deplasmanından puansız döndü. Etihad’da rakibine 3-0 mağlup oldular. Premier Lig’de zor bir sezon geçiren Kurtlar, geride kalan 20 haftada sadece 4 galibiyet alabildi. 17 puana sahip olan Julen Lopetegui’nin öğrencileri, düşme hattında yer alan Bournemouth ile aynı puana sahip. Bu hafta ise Liverpool ile karşı karşıya gelecekler. Yaklaşık 3 hafta önce bu sahada FA Cup maçında Liverpool’u konuk eden Wolverhampton, rakibine 1-0 kaybetmişti. Liverpool, bildiğimiz gibi Premier Lig’de üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Chelsea ile golsüz berabere kaldılar. Chelsea maçından önce ise Brentford’a 3-1, Brighton’a ise 3-0 kaybettiler. Son 3 maçta sadece 1 puan alabildiler. FA Cup’da ise Brighton’ın konuğu olan Jurghen Klopp’un ekibi, uzatma dakikalarında yedikleri golle maçı 2-1 kaybettiler. Bu sonucun ardından FA Cup’a veda eden Liverpool’da moraller bozuk. Premier Lig’de bu hafta Wolverhampton’a konuk olacak Liverpool’da Ibrahima Konate, Arthur, Luis Diaz, Diogo Jota ve Van Dijk sakat olan isimler. Liverpool, Premier Lig’de üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. 2 hafta önce Anfield’da konuk ettikleri Chelsea ile golsüz berabere kaldılar. Brentford, Brighton ve Chelsea maçlarında sadece 1 puan toplayabildiler. Wolverhampton ise Etihad’da Manchester City deplasmanında 3-0 kaybetti. Premier Lig’de düşme hattının sadece 1 basamak üzerindeler. Liverpool’un galibiyete ihtiyacı var. Hafta içi FA Cup’da Brighton’a elendiler. Bu hafta Wolverhampton karşısında kazanarak moral bulurlar.

Brighton – Bournemouth: MS 1, 1.20 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; Brighton, geçtiğimiz hafta sonu FA Cup’da karşı karşıya geldiği Liverpool karşısında tur atlamayı başardı. Rakibi son dakikada Mitoma’nın attığı golle 2-1 mağlup ederek tur atladılar. Premier Lig’de ise son haftalarda iyi sonuçlar alan Roberto De Zerbi’nin ekibi, Everton, Liverpool ve Leicester City maçlarından 7 puan çıkarttı. Premier Lig’de 6. Sırada bulunan Brighton’ın Avrupa umutları da devam ediyor. Bu hafta Bournemouth’u konuk edecek Brighton, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Alexis Mac Allister kart cezalısı. Bournemouth, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. 2 hafta önce Vitality’de konuk ettikleri Nottingham Forest ile 1-1 berabere kaldılar. 4 maçlık mağlubiyet serisine son veren Bournemouth’un galibiyet hasreti ise 5 maça çıkmış oldu. Premier Lig’de son dönemde düşüş geçen Gary O’Neil’ın öğrencileri, bu hafta AMEX’de Brighton’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Bournemouth’a savunmadan Lewis Cook’un sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Brighton, Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan topladı. Everton ve Liverpool karşısında kazanan Roberto De Zerbi’nin ekibi, Leicester City ile de 2-2 berabere kaldı. Premier Lig’de 5. sırada yer alan Brighton, Şampiyonlar Ligi umutlarını sürdürüyor. Bournemouth ise Premier Lig’de 5 maçtır galibiyet alamıyor. Son 5 maçlık süreçte tek puanını Nottingham Forest karşısında aldılar. Brighton karşısında da işleri zor. Brighton’dan 3 puan bekliyorum. 

Toplam İddaa Oranı: 2.98

Bets10 Bahis Oranı: 4.68