Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Angers Maç Tahmini 18.02.2023

18 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Strasbourg ile Angers karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 5.

Düşme hattında yoluna devam eden iki takımın mücadelesinde intobet, Strasbourg galibiyetine 1.90, beraberliğe 3.60, Angers galibiyetine ise 4.30 oran belirlemiş durumda.

Strasbourg Yeniden Hoca Değiştirdi

Strasbourg cephesinde bir kez daha kötü gidişata çare teknik adam değişikliğinde arandı. Ev sahibi ilk 23 hafta sona erdiğinde, 3 farklı teknik adamla çalışmasına rağmen, düşme potasından kurtulamadı. İlk 23 haftayı 3 galibiyet, 9 beraberlik, 11 mağlubiyete imza atan Strasbourg, 18 puanla düşme potasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Lille deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönerken, rakip fileye isabetli şut dahi gönderemediler. Bu hafta göreve Frederic Antonetti geldi. Yeni hocasıyla ilk sınavını en yakın rakiplerinden Angers karşısında verecek olan Strasbourg, en alt sıradaki rakibine karşı kazanmak istiyor.

Angers Dipten Kurtulamadı

Fransa Ligue 1’in 23. haftasında en yakın rakibi Auxerre’yi sahasında konuk eden Angers, düşme hattının paylaştığı rakibi karşısında iç saha avantajını değerlendiremedi ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Bu puan kaybıyla birlikte, konuk ekipte galibiyet hasreti 15 haftaya çıktı. Son 15 haftadan 13 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Angers, üst üste alınan 13 mağlubiyetin ardından, son 2 haftada 1’er puana razı geldi. 1’er puan en alt sıradan kurtulmak için yeterli olmazken, konuk ekipte Abdelaziz Bouhazama hamlesine rağmen kötü gidişata devam etti. Son 8 haftada yeni hocasıyla puan kayıplarına devam eden Angers, bu hafta düşme hattında yer alan bir diğer rakibi Strasbourg’a deplasmanda konuk olacak.

Strasbourg – Angers Maç Bilgileri

Strasbourg – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg cephesinde Thomas Delaine, Jeanricner Bellegarde, Gerzino Nyamsi, Habib Diarra, Lebo Mothiba’nın sakatlıkları devam ediyor. Jean-Eudes Aholou ise kart cezalısı. Angers takımında ise Yahia Fofana, Eneme Ella, Lois Diony, Farid El Melali’nin sakatlıkları devam ediyor. Batista Mendy ise kart cezalısı.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Ismael Doukoure, Alexander Djiku, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dany Jean, Adrien Thomasson, Dimitri Lienard, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Miha Blazic, Yann Valery, Faouzi Ghoulam, Cedric Hountondji, Waniss Taibi, Nabil Bentaleb, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Salama.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de galibiyet adına zorlanan Strasbourg ve Angers, ilk 23 haftanın en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. İki takımında bu hafta kalesini bir kez daha gole kapatamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Strasbourg galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda rakip fileleri havalandırmayı başardı. Strasbourg 2 golle kazanırken, Angers ise tek golle mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.