Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Bournemouth Bahis Tahmini 18.02.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıralarda yer alan iki takım, Wolverhampton ile Bournemouth karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Connect sitesinden seyredebilirsiniz.

Wolverhampton ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Wolverhampton kazanır 1.70, beraberlik 3.85, Bournemouth kazanır ise 5.34 olarak açıklanmış. 

Wolverhampton Geriden Geldi

Wolverhampton, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Southampton deplasmanına konuk olan ve 1-0 geriye düşen Kurtlar, rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti ve kümede kalma yolunda çok önemli bir 3 puan aldı. Üstelik ilk yarıda Mario Lemina’nın oyundan atılması ile 10 kişi kaldıklarını da belirtelim. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta Liverpool ve Southampton maçlarından 6 puan çıkartan Wolverhampton’da moraller yerinde. Bu hafta Bournemouth’u konuk edecek Wolverhampton’da Sasa Kaljdzic ve Hwang Hee Chan sakat. Mario Lemina ise kart cezalısı.

Bournemouth 7 Maçtır Kazanamıyor

Bournemouth’da puan kayıpları devam ediyor. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Newcastle United ile karşı karşıya gelen Bournemouth, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Rakibi karşısında öne geçmeyi başardılar ama skoru koruyamadılar. Düşme hattında yer alan Gary O’Neil’ın öğrencileri, kümede kalma mücadelesi veriyor. Bu hafta ise Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Bournemouth’da David Brooks, Junior Stanislas ve Ryan Frederiks’in sakatlıkları sürüyor.

Wolverhampton – Bournemouth Maç Bilgileri

Wolverhampton – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Sasa Kaljdzic ve Hwang Hee Chan sakat. Mario Lemina ise kart cezalısı. Bournemouth’da David Brooks, Junior Stanislas ve Ryan Frederiks’in sakatlıkları sürüyor.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Matheus Cuha, Raul Jimenez

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Bournemouth’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçen hafta iç sahada Newcastle United’ı konuk eden Bournemouth, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Premier Lig’de tam 7 maçtır kazanamıyorlar. Wolverhampton ise Southampton deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Liverpool’u 3-0 mağlup etmişlerdi. Wolverhampton, Bournemouth karşısında da maçın favorisi. Lopetegui’nin öğrencileri, taraftarı önünde kazanır ve 3 puanın sahibi olur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth sürpriz yaptı. Molineux Ground’da Wolverhampton’ı 1-0 mağlup ettiler ve kümede kalma umutlarını korudular.