Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Liverpool İddaa Tahmini 18.02.2023

İngiltere Premier Lig’de aylardır mağlubiyet yüzü görmeyen Newcastle United iç sahada, Liverpool’u ağırlayacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Newcastle United ile Liverpool zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Newcastle United galibiyetinin 2.52, beraberlik tercihinin 3.60, Liverpool galibiyetinin ise 2.82 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Newcastle United 2 Puan Bıraktı

Newcastle United, geçtiğimiz hafta sonu Vitality’de Bournemouth’un konuğu oldu. 1-0 geriye düştükleri karşılaşmada Miguel Almiron’un attığı golle sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Premier Lig’de yenilmezlik serisini 17 maça çıkartan Eddie Howe’un ekibi, son 3 maçtan ise galibiyet çıkartamadı. Üst üste 3 maçtır berabere kalıyorlar. Bu sezon Premier Lig’de sadece 1 yenilgisi bulunan Newcastle United’ın bu yenilgiyi Liverpool’a karşı Anfield’da aldığını belirtelim. Bu hafta ise Liverpool’u St. James Park’da konuk edecekler. Maç öncesinde Newcastle United’da Javier Manquillo sakat. Bruno Guimaraes ise kart cezalısı.

Liverpool Moral Buldu

Liverpool, geçtiğimiz hafta Anfield’da önemli bir galibiyet aldı. Merseyside derbisinde Everton ile karşı karşıya gelen Jurgen Klopp’un öğrencileri, rakibini 2-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de 4 maçlık kazanamama serisini de sona erdirdiler. Avrupa umutlarını tekrardan arttıran Liverpool, bu hafta ise Newcastle United’ın konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Liverpool, 2-1 kazanarak 3 puanı kapmıştı. Bu hafta St. James Park’da rakibine konuk olacak Liverpool’da Ibrahima Konate, Thiago, Arthur ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United – Liverpool Maç Bilgileri

Newcastle United – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Javier Manquillo sakat. Bruno Guimaraes ise kart cezalısı. Liverpool’da Ibrahima Konate, Thiago, Arthur ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Saint Allan Maximin Sean Longstaff, Alexander Isak, Joelinton

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Alex Oxlade Chamberlain, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Liverpool, geçtiğimiz hafta Merseyside derbisinde Everton ile karşı karşıya geldi. Anfield’da konuk ettikleri rakibini 2-0 mağlup ettiler. 4 maç aradan sonra kazanarak moral bulan Liverpool, St. James Park’da da 3 puan arayacak. Newcastle United ise geçen hafta Bournemouth ile 1-1 berabere kaldı. Premier Lig’de 17 maçtır kaybetmeyen Newcastle United, bu sezon tek yenilgi yaşadı ve Anfield’da Liverpool’a kaybetti. Son 2 maçta da kalelerini gole kapatamadılar. Bol gollü ve zevkli bir maç beklentim var. St. James Park’da iki takımda gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.68

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, üst üste 2. Galibiyetini aldı. Everton galibiyetinden sonra Newcastle United’ı deplasmanda 2-0 mağlup ettiler.