LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Celta Vigo Bahis Tahmini 18.02.2023

İspanya La Liga’da zirve takibini devam ettiren Real Sociedad iç sahada, Celta Vigo ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 16.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Real Sociedad Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Real Sociedad kazanır 85, beraberlik 3.50, Celta Vigo kazanır ise 4.65 olarak açıklanmış.

Real Sociedad Deplasmanda Kazandı

Real Sociedad, geçtiğimiz hafta sonu La Liga’yı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Espanyol deplasmanına konuk olan Real Sociedad, rakibini 3-2 mağlup etti ve moral buldu. Espanyol maçından önceki haftalarda Real Madrid ve Valencia maçlarında 5 puan kaybeden Imanol’un öğrencileri, Espanyol galibiyet ile Şampiyonlar Ligi hedefini de devam ettirdi. La Liga’da 3. sırada yer alan Real Sociedad, bu hafta Celta Vigo ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Real Sociedad’da Mohamed Ali Cho, Umar Sadiq, Martin Merquelanz ve Jon Pacheco sakat olan isimler.

Celta Vigo Sonlarda Yıkıldı

Celta Vigo’nun La Liga’da 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu Balaidos’da Atletico Madrid’i konuk eden Celta Vigo, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Maçın 89. dakikasında 10 kişi kalan rakibi karşısında yediği golle kaybeden Celta Vigo, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Carlos Carvahal’ın ekibinin 23 puana sahip olduğunu ve La Liga’da 14. sırada yer aldığını belirtelim. Maç öncesinde Celta Vigo’da kaleci Agustin Marchesin’in sakatlığı bulunuyor.

Real Sociedad – Celta Vigo Maç Bilgileri

Real Sociedad – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Mohamed Ali Cho, Umar Sadiq, Martin Merquelanz ve Jon Pacheco sakat olan isimler. Celta Vigo’da kaleci Agustin Marchesin’in sakatlığı bulunuyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, David Silva, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Alexander Sörloth

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

İddaa Tahmini

Real Sociedad, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Konuk oldukları Espanyol deplasmanında 3-2 kazandılar ve moral buldular. 2 maç aradan sonra kazanan Bask ekibi, bu hafta Celta Vigo karşısında da 3 puan arayacak. Celta Vigo ise geçen hafta Atletico Madrid karşısında puan alamadı. Rakibine iç sahada 1-0 kaybettiler. Maçın favorisi Real Sociedad. Anoeta’da kazanırlar ve üst üste 2. galibiyetini elde ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, Anoeta’da 2 puan bıraktı. Celta Vigo ile 1-1 berabere kaldılar.