UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Juventus İddaa Tahmini 23.02.2023

23 Şubat Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu‘nun rövanş maçında, Nantes ile Juventus karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN platformu.

intobet, Nantes galibiyetine 4.65, beraberliğe 3.50, Juventus galibiyetine ise 1.88 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.76, beraberliğe 3.12, konuk ekibe ise 1.62 oran veriyor.

Nantes Galibiyet Peşinde

Fransa Kupası’nın son sahibi Nantes, UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı kazanırken, Antoine Kombouare önderliğinde bu fırsatı iyi değerlendiriyor. Yeni sezonda Fransa Ligue 1’de aradığı başarıyı bulamayan Nantes, Avrupa sahnesinde ise Son 16 Turu’ndan sadece 90 dakika uzaklıkta. Play Off eşleşmesinde Juventus deplasmanına konuk olan Nantes, mağlubiyetten ucuz kurtuldu diyebiliriz. İlk 45 dakika tamamen Juventus üstünlüğüyle geçerken, 1-0 geriye düşen ev sahibi, ilk yarıda isabetli şut dahi bulamadı. İkinci yarıda ise yakaladığı tek net fırsatı gole çeviren ev sahibi, Ludovic Blas’ın golüyle eşitliği yakaladı. Kaleci Lafont harika bir maç çıkartırken, beraberliğin kilit ismi oldu. Deplasmandan istediğini alan Nantes, bu kez galibiyeti hedefliyor. UEFA Avrupa Ligi dönüşü Fransa Ligue 1’de konuk oldukları Lens deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Ligde 2 haftalık galibiyet serisinin ardından mağlup olduklarını belirtelim.

Juventus Oyuna Ağırlığını Koydu

UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Juventus, Son 16 bileti için zorlu Nantes deplasmanına kazanmak zorunda çıkıyor. Play Off Turu’nun ilk eşleşmesi 1-1’lik beraberlikle sona erdi. İç sahada konuk ettikleri Nantes karşısında devre arasına Dusan Vlahovic’in golüyle 1-0 önde girmeyi başaran Allegri ve öğrencileri, 90 dakika boyunca oyunun tek hakimi olmayı başarsa da, skora hakim olamadı. Kalesine gelen tek isabetli şut golle sonuçlanırken, Juventus yakaladığı gol fırsatlarını iyi değerlendiremedi. Oyun olarak iyi sinyaller vermeyi başarsalar da, hücum hattında daha iyi bir performansa ihtiyaçları var. İtalya Serie A Ligi’nde ise 15 puan silme cezasının ardından, 3’te 3 yapmayı başardılar. Geçtiğimiz hafta Spezia deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönen JUVE’nin, güven tazelediğini söyleyebiliriz.

Nantes – Juventus Maç Bilgileri

Nantes – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Sanchez Martinez. Mücadele de la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Quentin Merlin’in sakatlığı devam ediyor. Juventus cephesinde ise Arkadiusz Milik ve Paul Pogba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Sebastien Corchia, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

Eşleşmenin ilk maçında Juventus oyun olarak rakibine bariz bir üstünlük kurmayı başarırken, aynı etkiyi skor tabelasına taşıyamadı. Galibiyeti kaçıran ve deplasmanda kazanmak zorunda kalan JUVE, Fransa deplasmanında kazanarak, Son 16 biletiyle evine dönecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.62

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus kazanmak zorunda çıktığı Nantes deplasmanında harika bir futbol sergiledi. 3 golle maça damga vuran Di Maria, takımına UEFA Avrupa Ligi’nde tur biletini getirdi. Kazananları tebrik ederiz.