UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Barcelona İddaa Tahmini 23.02.2023

UEFA Avrupa Ligi son 16 play off turu rövanş maçında Barcelona deplasmanda, Manchester United’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 23.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Manchester United ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester United kazanır 2.35, beraberlik 3.40, Barcelona kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış. 

Manchester United İyi Direndi 

Manchester United, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Old Trafford’da konuk ettikleri Leicester City’i 3 golle geçmeyi başardılar. Markus Rashford önderliğinde yine 3 puanı kaptılar. Premier Lig’de zirve takibini sürdüren Erik ten Hag’ın ekibi, geçtiğimiz hafta ise Avrupa Ligi son 16 play off turu ilk maçında Barcelona’nın konuğu oldular. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Manchester United, tur umutlarını arttırdı. Rövanş maçını Old Trafford’da oynayacak olan Manchester United, taraftarı önünde kazanması halinde turu geçen taraf olacak. Maç öncesinde Manchester United’da Christian Eriksen ve Donny Van De Beek’in sakatlıkları devam ediyor. 

Barcelona Tur Peşinde

Barcelona, La Liga’da üst üste galibiyetler alarak liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafat sonu Camp Nou’da konuk ettikleri Cadiz’i 2-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Galibiyet serisini ise 7 maça çıkartan Barcelona, en yakın takipçisi Real Madrid’in 6 puan önüne liderliğini sürdürüyor. Avrupa Ligi’nde ise geçen hafta konuk ettikleri Manchester United ile 2-2 berabere kaldılar. Rakibi karşısında kazanmaları bekleniyordu ama Manchester United iyi bir direnç gösterdi. Bu kez ise Old Trafford’da turu geçmek için büyük çaba gösterecekler. Maç öncesinde Barcelona’da Gavi kart cezalısı. Pedri ve Ousmane Dembele ise sakat. 

Manchester United – Barcelona Maç Bilgileri

Manchester United – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Christian Eriksen ve Donny Van De Beek’in sakatlıkları devam ediyor. Barcelona’da Gavi kart cezalısı. Pedri ve Ousmane Dembele ise sakat. 

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Carlos Casemiro, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Franck Kessie, Sergio Busquets, Ansu Fati, Raphinha, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Manchester United, Premier Lig’de son haftalarda iyi sonuçlar alıyor. Geçen hafta Old Trafford’da Leicester City’i konuk ettiler ve maçı 3-0 kazandılar. Zirve takibini devam ettiriyorlar. Barcelona ise La Liga’da hata yapmıyor. Cadiz engelini 2-0 ile geçen Xavi’nin ekibi liderliğini devam ettiriyor. Manchester United, ilk maçta avantajlı bir skor aldı diyebiliriz ama turu geçmeleri için kazanmaları gerek. Barcelona’nın kolay teslim olmayacağını düşünüyorum. Xavi’nin ekibi kazanırsa da sürpriz olmaz. Barcelona Old Trafford’da kaybetmez.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

intobet Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, öne geçti ama üstünlüğünü koruyamadı. Old Trafford’da 2-1 kazanan Manchester United, turu geçen taraf oldu.