UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSV Sevilla İddaa Tahmini 23.02.2023

UEFA Avrupa Ligi son 16 play off turu rövanş maçında Sevilla deplasmanda, PSV’nin konuğu olacak. Mücadele saat 20.45’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

PSV Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. PSV kazanır 2.18, beraberlik 3.70, Sevilla kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.

PSV Farklı Kaybetti 

PSV, Hollanda Eredivisie’de geçtiğimiz hafta sonu puan kaybı yaşadı. Konuk oldukları Utrecht deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Feyenoord ve Ajax’ın kazandığı haftada 2 puan bırakan Ruud van Nistelrooy’un ekibi şampiyonluk yarışında yara aldı. Avrupa Ligi son 16 play off turunda ise ilk maçta Sevilla deplasmanında 3-0 kaybeden PSV’de moraller bozuk. Turu geçme şansları da iyice azalmış durumda. Maç öncesinde PSV’de Anwar El Ghazi’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Sevilla’dan Net Galibiyet

Sevilla, son haftalarda La Liga’da önemli sonuçlar almaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldılar. Ligde oynadıkları son 5 maçta sadece Barcelona deplasmanında mağlubiyet yaşadıklarını belirtelim. Avrupa Ligi son 16 play off turu ilk maçında ise Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri PSV’yi 3 golle geçen Jorge Sampaoli’nin ekibi, tur kapısını araladı. Luis Ocampos’un galibiyette büyük rol oynadığını da belirtelim. Bu hafta PSV’ye konuk olacak Sevilla’da Erik Lamela ve Nemanja Gudelj kart cezalısı. Marcao, Karim Rekik ve Papu Gomez ise sakat olan isimler.

PSV – Sevilla Maç Bilgileri

PSV – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Philips Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSV’de Anwar El Ghazi’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Sevilla’da Erik Lamela ve Nemanja Gudelj kart cezalısı. Marcao, Karim Rekik ve Papu Gomez ise sakat olan isimler.

PSV'nin ilk 11’i Belli mi?

PSV’nin muthtemel kadrosu: Walter Benitez, Jordan Teze, Andre Ramalho, Jarrad Branthwaite, Patrick Van Aanholt, Joey Veerman, Ibrahim Sangare, Xavi Simons, Thorgan Hazard, Johan Bakayoko, Luuk de Jong

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Kike Salas, Marcos Acuna, Ivan Rakitic, Joan Jordan, Suso, Luis Ocampos, Jesus Corona, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

PSV, Hollanda Eredivisie’de geçtiğimiz hafta sonu puan kaybetti. Utrecht ile 2-2 berabere kaldılar ve şampiyonluk yarışında yara aldılar. Avrupa Ligi’nde ise geçen hafta Sevilla deplasmanında 3-0 kaybettiler. Turu geçme şansları da oldukça azaldı. Sevilla, ilk maçta aldığı galibiyet ile tur kapısını araladı. Ramon Sanchez Pizjuan’da 3-0 kazandılar ve Hollanda’ya avantajlı geldiler. PSV’nin reaksiyon göstermesi şart. Gollü bir maç beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, ilk maçı 3-0 kazanmıştı. Rövanş maçını 2-0 kaybettiler ama yine de turu geçmeyi başardılar.