İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 23.02.2023

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Basel – Trabzonspor: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Basel, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Trabzonspor deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Maçın 2. yarısında yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Net pozisyonlarda bulmayı başaran Basel, son vuruşlarda pek yeterli olamadı. Rövanş maçında ise Trabzonspor karşısında kazanmak istiyorlar. Kazanamadıkları takdirde de Konferans Ligi’ne vea edecekler. Hafta sonu ise İsviçre Süper Ligi’nde Servette’yi konuk eden Basel, mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 5 lig maçında sdece 1 galibiyet alabildiler. Trabzonspor maçı öncesinde Basel’de Jean Kevin Augustin’in sakatlığı devam ediyor. Trabzonspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Basel karşısında tek golle kazandı ve avantajı eline geçirdi. Larsen’in ikinci yarıda attığı golle kazanmayı başaran Bordo Mavililer, İsviçre’de bu kez rövanş maçına çıkacak. İlk maçta daha etkili olan taraf temsilcimiz Trabzonspor idi ve haklı bir galibiyet aldılar. Son vuruşlarda biraz daha başarılı olabilseler, daha farklı bir galibiyette alabilirlerdi. Maç öncesinde Trabzonspor’da Edin Visca, Doruktan Toköz ve Serkan Asan’ın sakatlıkları devam ediyor. Basel, ilk maçta aldığı 1-0’lık mağlubiyet ile tur şansını zora soktu diyebiliriz. Trabzonspor karşısında önemli pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Öte yandan maçın 1-0 bittiği içinde şanslı olduklarını belirtelim. Trabzonspor, son vuruşlarda biraz daha becerikli olsa, daha farklı bir galibiyette alabilirdi. Avantaj temsilcimiz Trabzonspor’un elinde ama rövanş maçında işleri daha zor olacak. Bu kez Basel’in gol bulacağını düşünüyorum. Her iki takımda skor üretir.

Manchester United – Barcelona: KGVAR, 1.46 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Manchester United, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Old Trafford’da konuk ettikleri Leicester City’i 3 golle geçmeyi başardılar. Markus Rashford önderliğinde yine 3 puanı kaptılar. Premier Lig’de zirve takibini sürdüren Erik ten Hag’ın ekibi, geçtiğimiz hafta ise Avrupa Ligi son 16 play off turu ilk maçında Barcelona’nın konuğu oldular. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Manchester United, tur umutlarını arttırdı. Rövanş maçını Old Trafford’da oynayacak olan Manchester United, taraftarı önünde kazanması halinde turu geçen taraf olacak. Maç öncesinde Manchester United’da Christian Eriksen ve Donny Van De Beek’in sakatlıkları devam ediyor. Barcelona, La Liga’da üst üste galibiyetler alarak liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafat sonu Camp Nou’da konuk ettikleri Cadiz’i 2-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Galibiyet serisini ise 7 maça çıkartan Barcelona, en yakın takipçisi Real Madrid’in 6 puan önüne liderliğini sürdürüyor. Avrupa Ligi’nde ise geçen hafta konuk ettikleri Manchester United ile 2-2 berabere kaldılar. Rakibi karşısında kazanmaları bekleniyordu ama Manchester United iyi bir direnç gösterdi. Bu kez ise Old Trafford’da turu geçmek için büyük çaba gösterecekler. Maç öncesinde Barcelona’da Gavi kart cezalısı. Pedri ve Ousmane Dembele ise sakat. Manchester United, Premier Lig’de son haftalarda iyi sonuçlar alıyor. Geçen hafta Old Trafford’da Leicester City’i konuk ettiler ve maçı 3-0 kazandılar. Zirve takibini devam ettiriyorlar. Barcelona ise La Liga’da hata yapmıyor. Cadiz engelini 2-0 ile geçen Xavi’nin ekibi liderliğini devam ettiriyor. Manchester United, ilk maçta avantajlı bir skor aldı diyebiliriz ama turu geçmeleri için kazanmaları gerek. Barcelona’nın kolay teslim olmayacağını düşünüyorum. Xavi’nin ekibi kazanırsa da sürpriz olmaz. Barcelona Old Trafford’da kaybetmez.

PSV – Sevilla: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; PSV, Hollanda Eredivisie’de geçtiğimiz hafta sonu puan kaybı yaşadı. Konuk oldukları Utrecht deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Feyenoord ve Ajax’ın kazandığı haftada 2 puan bırakan Ruud van Nistelrooy’un ekibi şampiyonluk yarışında yara aldı. Avrupa Ligi son 16 play off turunda ise ilk maçta Sevilla deplasmanında 3-0 kaybeden PSV’de moraller bozuk. Turu geçme şansları da iyice azalmış durumda. Maç öncesinde PSV’de Anwar El Ghazi’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Sevilla, son haftalarda La Liga’da önemli sonuçlar almaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldılar. Ligde oynadıkları son 5 maçta sadece Barcelona deplasmanında mağlubiyet yaşadıklarını belirtelim. Avrupa Ligi son 16 play off turu ilk maçında ise Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri PSV’yi 3 golle geçen Jorge Sampaoli’nin ekibi, tur kapısını araladı. Luis Ocampos’un galibiyette büyük rol oynadığını da belirtelim. Bu hafta PSV’ye konuk olacak Sevilla’da Erik Lamela ve Nemanja Gudelj kart cezalısı. Marcao, Karim Rekik ve Papu Gomez ise sakat olan isimler. PSV, Hollanda Eredivisie’de geçtiğimiz hafta sonu puan kaybetti. Utrecht ile 2-2 berabere kaldılar ve şampiyonluk yarışında yara aldılar. Avrupa Ligi’nde ise geçen hafta Sevilla deplasmanında 3-0 kaybettiler. Turu geçme şansları da oldukça azaldı. Sevilla, ilk maçta aldığı galibiyet ile tur kapısını araladı. Ramon Sanchez Pizjuan’da 3-0 kazandılar ve Hollanda’ya avantajlı geldiler. PSV’nin reaksiyon göstermesi şart. Gollü bir maç beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

Toplam İddaa Oranı: 3.28

Bets10 Bahis Oranı: 180.00