LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Osasuna İddaa Tahmini 26.02.2023

İspanya La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamayan Osasuna deplasmanda, Sevilla’nın konuğu olacak. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Sevilla ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Sevilla kazanır 1.92, beraberlik 3.45, Osasuna kazanır ise 4.25 olarak açıklanmış.

Sevilla Tur Atladı

Sevilla, La Liga’da kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Vallecas’da Rayo Vallecano’ya konuk olan Sevilla, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Jorge Sampaoli’nin ekibi son 6 karşılaşmada sadece Barcelona’ya kaybetti. Düşme hattının 3 puan üzerinde yer alan Sevilla, Avrupa Ligi’nde de yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi PSV’ye 2-0 kaybetmelerine rağmen turu geçtiler ve son 16 turunda Fenerbahçe’nin rakibi oldular. Bu hafta ligde Osasuna’yı konuk edecek Sevilla’da Marcao, Papu Gomez, Karim Rekik ve Loic Balde sakat olan isimler.

Osasauna Düşüşe Geçti

Osasuna, La Liga’da geçtiğimiz hafta yine kazanamadı. İç sahada konuk ettikleri Real Madrid’e 2-0 kaybettiler. Üst üste puan kayıpları yaşayan Jagoba Arrasate’nin ekibi tam 5 maçtır galibiyet hasreti çekiyor. La Liga’da en son galibiyetini El Sadar’da Mallorca’ya karşı almışlardı. Ligde orta sıralarda yer alan Osasuna, bu hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’nın konuğu olacak. Maç öncesinde Osasuna’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sevilla – Osasauna Maç Bilgileri

Sevilla – Osasauna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Marcao, Papu Gomez, Karim Rekik ve Loic Balde sakat olan isimler.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Osasauna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Kike Barja

İddaa Tahmini

Sevilla, hafta içi Avrupa Ligi’nde PSV’ye deplasmanda 2-0 kaybetmesine rağmen turu geçen taraf oldu İlk maçı 3-0 kazanmışlardı ve son 16 turuna çıkmayı başardılar. La Liga’da da geçen hafta Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldıklarını belirtelim. Osasuna ise La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu El Sadar’da Real Madrid’e 2-0 mağlup oldular. Bu hafta Sevilla deplasmanında da işleri zor. Sevilla, maçın favorisi. Ramon Sanchez Pizjuan’da 3 puana yakın taraflar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, iç sahada mağlup oldu. Osasuna karşısında 2 kez geri döndüler ama mağlubiyetten kaçamadılar. Osasuna, 3-2 kazanarak nefes aldı.