LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Villarreal Bahis Tahmini 04.03.2023

İspanya La Liga’da geçen hafta sürpriz bir galibiyet alan Almeria evinde, Villarreal’i konuk edecek. Mücadele saat 18.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Almeria ile Villarreal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Almeria galibiyetinin 3.25, beraberlik tercihinin 3.70, Villarreal galibiyetinin ise 2.15 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Almeria Lideri Devirdi

Almeria, geçtiğimiz haftayı La Liga’da galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada lider Bracelona’yı konuk eden Almeria, rakibini 1-0 mağlup etti ve haftayı 3 puan ile kapattı. La Liga’da 3 maçlık mağlubiyet serisine de son veren Rubi’nin ekibi kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. 18. sıradaki Valencia’nın 2 puan üzerine çıkan Almeria, bu hafta ise Villarreal karşısında sürpriz arayacak. Maç önceinde Almeria’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Villarreal Moral Buldu

Villarreal, La Liga’da 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta La Ceramica’da konuk ettikleri Getafe karşısında 1-0 geriye düşen Villarreal, rakibini 2-1 mağlup etti ve 3 puan alarak moral buldu. Üst üste yaşanan 4 maçlık mağlubiyet serisine de son veren Quique Setien’in ekibi, Rayo Vallecano’nun mağlup olduğu haftayı 3 puan ile geçerek Avrupa umutlarını devam ettirdi. Villarreal bu hafta Almeria’nın konuğu olacak. Maç öncesinde Villarreal’de Manuel Trigueros kart cezalısı. Francis Coquelin ve Nicolas Jackson ise sakat.

Almeria – Villarreal Maç Bilgileri

Almeria – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.15’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Manuel Trigueros kart cezalısı. Francis Coquelin ve Nicolas Jackson ise sakat.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Manuel Trigueros, Boulaye Dia, Yeremy Pino, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Villarreal, geçtiğimiz hafta La Ceramica’da konuk ettiği Getafe’yi 2-1 ile geçmeyi başardı. 4 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırarak moral buldular. Almeria ise sürpriz bir galibiyet alarak dikkat çekti. Lider Barcelona’yı 1-0 mağlup ederek 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadılar. La Liga’da düşme hattının 2 puan üzerine çıkarak moral bulduklarını da belirtelim. Taraf bahsi riskli. Gollere yönelmek daha mantıklı. Her iki takımdan da gol beklentim var. Karşılıklı goller izleyeceğimiz bir maç olur. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Vilarreal, zorlandı ama kazanmayı bildi. Almeria deplasmanında 2 golle kazanarak 3 puanın sahibi oldular.