Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Leicester City İddaa Tahmini 04.03.2023

İngiltere Premier Lig’de son sırada yer alan Southampton iç sahada, Leicester City ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 20.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Southampton ve Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Southampton kazanır 2.75, beraberlik 3.40, Leicester City kazanır ise 2.68 olarak açıklanmış.

Southampton Son Sırada

Southampton, Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Bu sezon Premier Lig’in en büyük küme düşme adaylarından biri olarak gösteriliyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu Elland Road’da Leeds United’a konuk olan Southampton, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Nathan Jones’un görevden alınmasının ardından henüz yeni teknik adam belli olmadı. Bu hafta Leicester City ile karşı karşıya gelecek olan Southampton’da Valentino Livramento ve Mislav Orsic’in sakatlıkları devam ediyor.

Leicester City FA Cup’dan Elendi

Leicester City, Premier Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Brendan Rodgers’ın ekibi geçtiğimiz hafta sonu King Power’da konuk ettiği Arsenal’a 1-0 mağlup oldu. Premier Lig’de bir önceki hafta ise Old Trafford’da Manchester United’a 3-0 kaybettiler. Son 2 maçından da puan çıkartamayan Leicester City, bir şok ise hafta içi FA Cup’da yaşadı. Konuk ettikleri Championship ekibi Blakcburn Rovers’a 2-1 kaybeden Leicester City, FA Cup’a veda etti. Bu hafta Premier Lig’de Southampton ile karşılaşacak olan Leicester City’de Jonny Evans, Ryan Bertrand ve James Justin sakat olan isimler.

Southampton – Leicester City Maç Bilgileri

Southampton – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Valentino Livramento ve Mislav Orsic’in sakatlıkları devam ediyor. Leicester City’de Jonny Evans, Ryan Bertrand ve James Justin sakat olan isimler.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepo, Adam Armstrong, Che Adams

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

İddaa Tahmini

Southampton, Premier Lig’de kümede kalma savaşı veriyor. Geçen hafta Elland Road’da Leeds United’a 1-0 kaybettiler. Bu sezon sadece 18 puan toplayabilen Southampton, Premier Lig’de son sırada yer alan Southampton, son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Leicester City ise son 2 maçından puan çıkartamadı. Manchester United ve Arsenal karşısında üst üste mağlubiyetler aldılar. Southampton’ın kazanması gereken bir maç. Southampton’dan taraftarı önünde 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.36

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton kritik bir galibiyet aldı. Leicester City karşısında tek golle kazanarak sonuncu sıradan kurtuldular.