İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Sampdoria İddaa Tahmini 12.03.2023

İdda fikstüründe 12 Mart Pazar akşamı sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Juventus ile Sampdoria karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 22:45.

Bets10, Juventus galibiyetine 1.37, beraberliğe 4.90, Sampdoria galibiyetine ise 9.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.18, beraberliğe 4.17, konuk ekibe ise 8.34 oran veriyor.

Juventus Galibiyetle Döndü

Juventus cephesinde bir kez daha sahneye Di Maria çıktı ve UEFA Avrupa Ligi’nde galibiyeti getirdi. Freiburg eşleşmesinin ilk maçını iç sahada 1-0 kazanan JUVE, İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta aldığı derbi mağlubiyetini telafi etti. UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna emin adımlarla devam eden ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Roma deplasmanına 4 haftalık galibiyet serisiyle çıkarken, 10 kişi kaldığı derbiden 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Serie A Ligi’ne puan silme cezasının ardından 7. sırada devam eden Juventus, tekrardan yükselişe geçti. Şampiyonlar Ligi potasını hedefleyen ev sahibi, Sampdoria karşısında galibiyet arayacak.

Sampdoria Dipten Çıkamadı

İtalya Serie A Ligi’nde 25. hafta geride kalırken, en zayıf halka Sampdoria oldu. Son 9 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan konuk ekip, 25 haftanın ise 23’ünde puan kaybı yaşadı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Salernitana ile golsüz berabere kalan Sampdoria, son 9 haftadan 6 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. Dejan Stankovic hamlesine rağmen toparlanmayı başaramayan konuk ekip, kalesinde gördüğü 39 gole karşılık, rakip filelere sadece 11 gol gönderebildi. Ligin uzak ara en kötü hücum performansını sergileyen Sampdoria, Juventus deplasmanında güven vermekten çok uzakta.

Juventus – Sampdoria Maç Bilgileri

Juventus – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus cephesinde Alex Sandro ve Arkadiusz Milik’in sakatlıkları devam ediyor. Moise Kean ise kart cezalısı. Sampdoria’da Ignacio Pussetto, Andrea Conti ve Emil Audero’nun sakatlıkları devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Jeison Murillo, Bartosz Bereszynski, Bruno Amione, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Tomas Rincon, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Daniele Montevago, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde derbi mağlubiyeti yaşayan Juventus, Avrupa Ligi galibiyetiyle teselli buldu. Üst sıraları zorlamaya devam eden Juventus, Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Sampdoria’ya karşı gol yemeden galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1 ve KGYOK, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 1 ve KGYOK, Oran 1.92

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede karşılıklı goller atıldı. Juventus iç sahada 4 golle kazanırken, Sampdoria ise 2 golle mağlup oldu. JUVE savunmada beklediğimiz etkiyi gösteremedi.