Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Sivasspor İddaa Tahmini 13.03.2023

Spor Toto Süper Lig’de Pazartesi günü tek maç var. İstanbulspor evinde, Sivasspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

İstanbulsporSivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. İstanbulspor kazanır 3.30, beraberlik 3.60, Sivasspor kazanır ise 2.28 olarak açıklanmış.

İstanbulspor’da Umutlar Sürüyor 

İstanbulspor, Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Şubat ayında oynadıkları son maçta Alanyaspor’u 2-1 mağlup eden Sarı Siyahlılar büyük bir sürprize imza atmıştı. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçı da kazanmayı başaran Fatih Tekke’nin öğrencileri kümede kalma umutlarını koruyor. Geride kalan 22 haftada 21 puan toplayan İstanbulspor, Süper Lig’in son sırasındaki Ümraniyepsor’un 3 puan önünde. Bu hafta ise Sivasspor ile karşı karşıya gelecekler. İstanbulspor eğer bugün kazanırsa, Süper Lig’de uzun bir aranın ardından düşme hattının üzerine çıkacak. Maç öncesinde İstanbulspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Sivasspor Deplasmanda Kaybetti

Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olmuştu. Rakibine 4-3 mağlup olan Sivasspor’un Süper Lig’de 2 maçlık galbiiyet serisi de sona erdi. Bu sezon kümede kalma savaşı veren Rıza Çalımbay’ın öğrencileri 24 puan ile 14. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta içi ise Konferans Ligi’nde Fiorentina’nın konuğu olan Sivasspor, Artemio Franchi’den 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Tur şansları pek kolay değil ama Sivas’da rövanş maçında sürpriz yapabilecek potansiyelleri var. Bu hafta Süper Lig’de İstanbulspor’a konuk olacak Sivasspor’da önemli bir eksik yok.

İstanbulspor – Sivasspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Max Gradel, Mustapha Yatabare

İddaa Tahmini

İstanbulspor, Süper Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettirmek istiyor. Oynadıkları son maçta Alanyaspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Süper Lig’de son 2 maçını da kazanan Sarı Siyahlılar, puanını 21’e yükseltti. Sivasspor ise Süper Lig’de düşme hattının sadece 1 puan üzerinde. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanında 4-3 kaybettiler. 2 maçlık galibiyet serileri sonlandı. Her iki takımda Süper Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Kazanmaya ihtiyacı olan iki takımın maçında en az 3 gol çıkar.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.69

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İstanbulspor net bir galibiyet aldı. Sivasspor’u 3 golle geçtiler ve kümede kalma umutlarını arttırdılar.