sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 18.03.2023

18 Mart Cumartesi günü için 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga mücadeleleriyle, hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Toulouse – Lille: 2.5 ÜST, 1.47 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; 18 Mart Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1’de 28. hafta heyecanı yaşanırken, günün ilk maçında Toulouse ile Lille karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak maçı, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Toulouse galibiyet hasretine Angers deplasmanında son verdi. Ligin en zayıf halkasına karşı ilk 45 dakikayı 1-0’lık üstünlükle tamamlayan Philippe Montanier’in öğrencileri, ikinci yarıda farkı 2’ye çıkarmayı başardı. Sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan ligin yeni temsilcisi, 27 hafta sonunda 10. galibiyetine imza atarken, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 12’ye kadar çıkarmayı başardı. Ligde son 11 haftalık fikstüre girilirken, Toulouse rahat bir konumda yer alıyor. 11. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, üst üste 3 yenilgiyle düşüşe geçerken, kısa sürede toparlanmayı başardı ve Angers karşısında kötü gidişata dur dedi. Bu hafta sahasında Lille’i konuk edecek olan ekip, sezonun ilk yarısında konuk olduğu Lille deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönmüştü. Deplasman galibiyetinin ardından, iç sahada kazanmak isteyen Toulouse, sezon boyunca bol gollü maçlara imza atarak, dikkat çekti. Savunmada etkili olamamalarına karşın, hücum hattında ise 43 golle etkili oldular. Geçtiğimiz hafta Lyon’u sahasında konuk eden Lille, maça harika bir başlangıç yaptı. İlk 60 dakikada ezeli rakibine 2-0’lık üstünlük kurmayı başaran Fonseca ve öğrencileri, oyun etkisini son dakikalarda kaybederken, mücadele 3-3’lük beraberlikle sona erdi. Lille yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkarmayı başarmasına rağmen, geçtiğimiz hafta galibiyete çok yaklaşmasına rağmen, puan kaybına engel olamadı. Son 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyet çıkaran Lille, son 7 haftada ise sadece lidere karşı mağlup oldu. PSG karşısında alınan 4-3’lük mağlubiyetin ardından toparlanmayı başaran konuk ekip, bitime 11 hafta kala 46 puanla 6. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi potasını hedefleyen Lille, Toulouse deplasmanında galibiyet arayacak. Konuk ekip rakibi gibi son haftalarda bol gollü mücadelelere imza atıyor. Toulouse ve Lille, son haftalarda skor üretmekte zorlanmazken, kalesini gole kapatmakta zorlandı. Sezon boyunca bol gollü mücadelelere imza atan iki takım bitime 11 hafta kala karşı karşıya geliyor. Son maçını kazanan Toulouse ile 3 haftadır maç kaybetmeyen Lille’in mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Lens – Angers: H1, 1.56 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; Lens sahasında Angers’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 28. hafta mücadelesi, 18 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alıyor. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS MAX 1. Fransa Ligue 1’in 27. haftasına Lois Openda 3 gol, 1 asistle damga vururken, Lens son haftalardaki en iyi performansını Clermont deplasmanında sergiledi ve evine 4-0’lık galibiyetle döndü. Sezonun ikinci yarısında düşüşe geçen Lens, bir türlü savunma zafiyetlerine çare bulamamış ve 11 haftanın 10’unda skor üretmesine karşın, 6 maçta puan kayıplarına engel olamamıştı. Hücum etkisine Clermont deplasmanında devam eden ev sahibi, bu kez savunmada da hata yer vermedi. Liderin 12 puan gerisinde yer alan Lens, 27 haftadan 54 puan toplamayı başardı ve 3. sırada yer aldı. Rüya gibi bir sezon geçiren Franck Haise’nin öğrencileri, Şampiyonlar Ligi iddiasını koruyor. 27 haftada Haise ve öğrencileri sahadan sadece 3 kez mağlup ayrıldı. Konuk ekip lider ile birlikte ligin en az maç kaybeden takımı. Fransa Ligue 1’de son 11 haftaya girilirken, en zayıf halka Angers oldu. Konuk ekip 3 farklı teknik adamla 27 haftada aradığı başarıyı bulamazken, son 19 haftanın tamamında puan kaybederek, tarihi bir hüsran yaşadı. Son 19 haftadan 2 beraberlik, 17 yenilgi alan Angers, geçtiğimiz hafta göreve Alexandre Dujeux’u getirirken, yeni hocasıyla iç sahada kaybetti. Toulouse karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan konuk ekip, kalesinde tam 60 gole engel olamadı ve ligin aynı zamanda en zayıf savunma performansını sergiledi. 27 haftalık fikstürden sadece 2 galibiyet çıkarabilen Angers, adım adım alt lige ilerliyor. Ligde kalma umutları fazlasıyla azalan konuk ekip, Lens deplasmanında sürpriz arayacak. Fransa Ligue 1’de zirve takibini bırakmayan Lens, son 11 haftaya girilirken 3. sırada yer alıyor. Lider ile birlikte ligin en az maç kaybeden takımı olmayı başaran Lens, en alt sıradaki Angers karşısında hataya yer vermeyecek ve rahat bir galibiyet alacaktır.

Augsburg – Schalke 04: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından 18 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Schalke 04 karşı karşıya gelecek. Augsburg cephesinde iç saha etkisi devam ederken, aynı zamanda deplasman kabusu devam etti. İç sahada 4 haftadır galip gelmeyi başaran Enrico Maassn’ın öğrencileri, Bayern Münih deplasmanından 5-3’lük mağlubiyetle dönerken, dış sahada son 8 maçında puan kaybetti. Deplasmanda 8 maçtan 7 mağlubiyet, 1 beraberlik aldılar. Düşme hattından 7 puan uzaklıkta yer alan Augsburg, iç saha etkisiyle bitime 10 hafta kala düşme hattından uzak kalmayı başardı. Bayern Münih karşısında 1-0 öne geçen Augsburg, lidere karşı skoru koruyamadı. Mergim Berisha 2 golle iyi bir hücum performansı sergilemesine rağmen, takımını mağlubiyetten kurtaramadı. Augsburg 4 haftadır devam eden iç saha galibiyetlerini, Schalke 04 karşısında sürdürmek istiyor. Schalke 04 cephesinde kümede kalma savaşı veriyor. Thomas Reis ve öğrencileri, son 7 haftalık fikstürde mağlubiyete yer vermezken, lige sıkı sıkı tutundu. Üst üste 4 beraberlikle yükselişin sinyallerini veren konuk ekip, Stuttgart ve Bochum galibiyetleriyle yükselişe geçti. Ruhr derbisine moralli çıkan Schalke 04, Dortmund karşısında 2 kez geriden gelmeyi başardı. Bülter ve Kenan Karaman’ın golleri skoru eşitlerken, rakibini liderlik koltuğundan etmeyi başardı. Son haftalarda iyi performanslar sergilemeyi başaran Schalke 04, bu hafta Augsburg deplasmanında galibiyet arayacak. Düşme hattındaki konuk ekibin galibiyete ihtiyacı var. Augsburg iç saha etkisiyle düşme potasından uzak kalmayı başarırken, Schalke 04 ise 7 haftalık yenilmezlik serisiyle lige sıkı sıkı tutundu. İki takımında bu zorlu 90 dakikada skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum. İki takımında bu hafta galibiyete ihtiyacı var.

Toplam İddaa Oranı: 3.57

intobet Bahis Oranı: 5.38