İddaa Tahminleri ve Analizleri

Bayern Münih Freiburg İddaa Tahmini 04.04.2023

Almanya DFB Kupası’nda Çeyrek Final heyecanı yaşanırken, Bayern Münih sahasında Freiburg‘u konuk edecek. 4 Nisan Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ve tivibu SPOR ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Bayern Münih galibiyetine 1.23, beraberliğe 6.78, Freiburg galibiyetine ise 12.08 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.43, 2.5 Alt 2.93 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Liderliği Geri Aldı

Milli ara öncesi Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu Dortmund’a kaptıran Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Almanya DFB Kupası’nda cebine Çeyrek Final biletini koymayı başarmasına rağmen, Nagelsmann ile yollarını ayırdı. Milli arada göreve Thomas Tuchel’i getiren ev sahibi, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Dortmund’u mağlup ederek, liderlik koltuğunu bitime 7 hafta kala geri almayı başardı. Der Klassiker’in ilk yarısında rakibine 3-0’lık üstünlük kurmayı başaran Bayern Münih, etkisini ikinci yarıda da sürdürmeyi başardı. Şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyete imza atan ev sahibi, yeni hocasıyla harika bir performans grafiği ortaya koydu. Bu hafta Freiburg karşısına çıkacak olan Bayern Münih, galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Freiburg Sürpriz Peşinde

Freiburg, Almanya Bundesliga’da son 7 haftada mağlubiyete yer vermedi. Christian Streich ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi hayallerine Juventus mağlubiyetleriyle veda ederken, ligdeki etkisini sürdürmeyi başardı. Avrupa’da sadece Juventus’a karşı mağlup olan Freiburg, Son 16 Turu’na kadar harika bir performans sergiledi. Almanya Bundesliga sahnesinde ise milli ara dönüşü Hertha Berlin’i sahasında konuk eden Freiburg, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Son 7 haftadan 4 beraberlik, 3 galibiyet almayı başaran konuk ekip, bitime 7 hafta kala 47 puanla 4. sırada kendisine yer buldu. Almanya DFB Kupası’nda Çeyrek Final mücadelesi verecek olan Freiburg, ligde lideri karşısında sürpriz bir galibiyet arayacak.

Bayern Münih – Freiburg Maç Bilgileri

Bayern Münih – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve Tivibu Spor ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Leon Goretzka, Matthijs de Ligt, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leroy Sane, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Choupo-Moting, Thomas Müller.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Kiliann Sildillia, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Bayern Münih ve Freiburg, Almanya Bundesliga’da yükselişe geçti. İki takımda DFB Kupaı’na moralli çıkıyor. Yeni hocasıyla kazanan ve lider olmayı başaran Bayern Münih ile 7 haftadır maç kaybetmeyen Freiburg, kupa maçında karşılıklı gollere imza atmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.74

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg galibiyetiyle sona eren mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Bundesliga lideri Münih kupaya veda ederken, Freiburg deplasmandan sürpriz bir galibiyet çıkardı. Kazananları tebrik ederiz.