İddaa Tahminleri ve Analizleri

Juventus İnter İddaa Tahmini 04.04.2023

4 Nisan Salı akşamı Türkiye saati ile 22.00’de sahne alacak olan İtalya Kupası Yarı Final mücadelesinde, Juventus ile İnter karşı karşıya gelecek. Dev maçı TRT Spor ekranlarından canlı izleme fırsatına sahipsiniz.

Bets10, Juventus galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.25, İnter galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Juventus Kazanmaya Devam Etti

Milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde galibiyetlerine devam etmeyi başaran Juventus, 3’te 3 yapmayı başardı. Son 3 haftada Sampdoria, İnter ve Hellas Verona engellerini galibiyetlerle geçmeyi başaran Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermiyor. Son 8 haftandan 7 galibiyet çıkarmayı başaran ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Freiburg’u elemeyi başarırken, Çeyrek Final biletini cebine koydu. İki kulvarda birden yükselişe geçen JUVE, Serie A Ligi’nde aldığı puan silme cezasının ardından, yeniden yükselişe geçti. Milli ara öncesi İnter karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan ev sahibi, geride bıraktığımız haftada ise Hellas Verona’yı iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başardı. 3 kulvarda birden etkisini sürdüren Juventus, İnter karşısında bir kez daha kazanmak istiyor.

İnter 3 Haftadır Mağlup

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final biletini cebine koymayı başaran İnter, İtalya Kupası’nda ise Yarı Finalisti. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Ligde düşüşe geçen konuk ekip, son 3 haftada Spezia, Juventus ve Fiorentina’ya kaybetti. Son 180 dakikada skor üretmeyi başaramayan İnter, hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kaldı. Milli ara öncesinde mağlup olduğu Juventus karşısına İtalya Kupası’nda çıkacak olan konuk ekip, geride bıraktığımız hafta sonu Fiorentina’ya iç sahada 1-0 kaybetti. Son haftalarda etkisiz kalan İnter, kötü gidiaşta kupa galibiyetiyle son vermek istiyor.

Juventus – İnter Maç Bilgileri

Juventus – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Soulè Malvano, Nicolo Rovella, Manuel Locatelli, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Robin Gosens, Stefan de Vrij, Francesco Acerbi, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

İki ezeli rakip İtalya Kupası’nda final bileti için karşı karşıya geliyor. Ligde ve Avrupa sahnesinde üst üste galibiyetlere imza atan Juventus ile ligde yaşadığı kötü gidişatın yanı sıra, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde etkili olan İnter kozlarını paylaşacak. Dev maçın ilk yarısında iki takımında birbirlerine üstünlük şansı tanımayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.04

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.35

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan derbi mücadelesinde, kazanan çıkmadı. Juventus mücadeleyi 10 kişi, İnter ise 9 kişiyle tamamladı. İki takımda 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başarabildi.