İddaa Tahminleri ve Analizleri

Athletic Bilbao Osasuna İddaa Tahmini 04.04.2023

İspanya Kral Kupası’nda ilk finalist belli olacak. Osasuna deplasmanda, Athletic Bilbao’ya konuk olacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve Tivibu Spor kanalından ekranlara gelecek.

Athletic Bilbao ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Athletic Bilbao kazanır 1.65, beraberlik 3.70, Osasuna kazanır ise 6.20 olarak açıklanmış.

Athletic Bilbao’dan 1 Puan

Athletic Bilbao, La Liga’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. San Mames Barria’da konuk ettikleri Getafe ile golsüz berabere kaldılar. Villarreal ve Atletico Madrid’in kazandığı haftada 2 puan bırakan Athletic Bilbao, Avrupa Ligi yarışında önemli bir yara aldı diyebiliriz. La Liga’da oynadıkları son 5 maçta sadece 1 galibiyetleri var. Kral Kupası’nda yarı final rövanşında Osasuna’yı konuk edecek Bask ekibi, ilk maçı El Sadar’da 1-0 kaybetmişti. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Inigo Lekue ve Jon Morcillo sakat olan isimler.

Osasuna 4 Maçtır Kazanamıyor

Osasuna, La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk olduğu Mallorca deplasmanından golsüz beraberlik ile döndü. Mücadeleden 1 puan almayı başaran Osasuna’nın galibiyet hasreti ise 4 maça çıktı. La Liga’da üst üste 4 maçtır kazanamayan bir Osasuna var. Bu hafta ise İspanya Kral Kupası’nda final için oynayacaklar. Yarı final rövanşında Athletic Bilbao’ya konuk olacak Osasuna, El Sadar’da oynanan ilk maçı 1-0 kazanmıştı. Karşılaşma öncesinde Osasuna’da eksik bulunmuyor.

Athletic Bilbao – Osasuna Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Inigo Lekue ve Jon Morcillo sakat olan isimler.

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Kike Barja

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, ilk maçı El Sadar’da 1-0 kaybetmişti. Turu geçip finale kalmaları için en az 2 farklı kazanmaları gerekiyor. Geçen hafta sonu La Liga’da Getafe’yi konuk eden Bask ekibi mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Osasuna’da La Liga’da puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta konuk oldukları Mallorca deplasmanında golsüz berabere kaldılar. Üst üste 4 maçtır kazanamıyorlar. Athletic Bilbao karşısında ilk maçı 1-0 kazandılar ama finale kalmak için iyi bir direnç göstermeleri şart. Athletic Bilba’yu galibiyete yakın görüyorum. San Mames Barria’da finale bir adım daha yakınlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-1 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao, normal süresini 1-0 önde tamamladığı maçta uzatmalarda yediği golle maçı 1-1 tamamladı ve Kral Kupası’na veda etti.