İddaa Tahminleri ve Analizleri

Nantes Lyon İddaa Tahmini 05.04.2023

5 Nisan Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22.10’da sahne alacak olan Fransa Kupası Yarı Final mücadelesinde, Nantes ile Lyon karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi beIN SPORTS ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Nantes galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.60, Lyon galibiyetine ise 2.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Nantes Galibiyete Hasret

Nantes cephesinde puan kayıpları devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden ev sahibi, sezon boyunca 3 kulvarda birden mücadele etmekte zorlanırken, önce Avrupa hayallerine veda etti, ardından Fransa Ligue 1’de üst üste puan kayıpları yaşadı. Son 6 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, 4 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Milli ara dönüşünde iç sahada Reims engeline takılan ve 3-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Nantes’in, düşme hattıyla puan farkı 4’e kadar indi. Fransa Kupası’nın son şampiyonu Nantes, Fransa Kupası Çeyrek Final Turu’nda boy gösterecek. Ev sahibinin galibiyete ihtiyacı var.

Lyon Galibiyet Peşinde

Lyon, Fransa Ligue 1’de son 5 hafta mağlubiyete yer vermedi. Laurent Blanc ve öğrencileri, son 5 haftalık fikstürden 3 beraberlik, 2 galibiyet almayı başarırken, milli ara dönüşünde konuk olduğu PSG depalsmanından 3 puanla çıkmayı başardı. Lider karşısında harika bir performans sergileyen konuk ekip, Barcola’nın ikinci yarıda attığı tek golle 3 puana uzandı. Avrupa hayallerini son 8 haftaya taşımayı başaran Lyon, 44 puanla 9. sıraya yükseldi. Fransa Kupası’nda ise Metz, Chambery ve Genoble engellerini aşmayı başaran konuk ekip, bu kez ligde 2 kez berabere kaldığı Nantes karşısına çıkacak. Sezonu kupayla kapatmak isteyen Blanc ve öğrencileri, final biletini rakibinin ellerinden almak istiyor.

Nantes – Lyon Maç Bilgileri

Nantes – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.10’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Sebastien Corchia, Jean-Charles Castelletto, Andrei Girotto, Pedro Chirivella, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Dejan Lovren, Sinaly Diomande, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Houssem Aouar, Maxence Caqueret, Mathis Cherki, Amin Sarr.

İddaa Tahmini

Fransa Kupası’nın son sahibi Nantes, teselliyi bir kez daha kupada arayacak. Ligde birbirlerine 2 maçta da üstünlük kuramayan Nantes ile Lyon, Yarı Final Turu’nda rakip fileleri havalandırmayı başaracak ve galibiyet şansını son dakikaya kadar taşıyacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Son şampiyon Nantes, Fransa Kupası’nda bir kez daha final biletini cebine koydu. Ev sahibi iç sahada Lyon engelini Ludovic Blas’ın attığı tek golle geçmeyi başardı.