İddaa Tahminleri ve Analizleri

Cremonese Fiorentina Bahis Tahmini 05.04.2023

Cremonese sahasında Fiorentina‘yı konuk edecek. İtalya Kupası Yarı Final mücadelesi, 5 Nisan Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Mücadelenin yayın ekranı TRT Spor.

intobet, Cremonese galibiyetine 4.90, beraberliğe 3.70, Fiorentina galibiyetine ise 1.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.99, 2.5 Alt 1.82 oran kazandırıyor.

Cremonese Galibiyetten Uzak

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Cremonese, bitime 10 hafta kala en alt sıradan kurtulamadı. İlk haftalardan itibaren ligin en dibine demir atan ev sahibi, 28 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Küme düşme adayları arasında başı çeken Cremonese, Davide Ballardini hamlesine rağmen küme düşme tehlikesini atlatamadı. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 12’ye kadar çıkarken, ev sahibi milli ara dönüşünde Atalanta’ya iç sahada 3-1’lik skorla kaybetti. İtalya Kupası’nda ise büyük sürprizlere imza atan Cremonese, Roma ve Napoli karşısında aldığı sürpriz galibiyetlerle dikkat çekti. Ligde aradığı başarıyı bulamayan ev sahibi, bir kez daha teselliyi İtalya Kupası’nda arayacak.

Fiorentina Çok Formda

Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’ne son 5 haftada damga vurdu. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, son 5 haftada Hellas Verona, Milan, Cremonese, Lecce ve İnter’i mağlup etmeyi başardı. Son 5 haftanın 4’ünde kalesini gole kapatmayı başaran konuk ekip, harika bir form grafiği yakaladı. Milli ara dönüşünde İnter deplasmanına konuk olan ve sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmayı başaran Fiorentina, aynı zamanda UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde galibiyetlerine devam etti ve Çeyrek Final biletini cebine koydu. 3 kulvarda birden yoluna devam eden konuk ekip, bu hafta Cremonese deplasmanında galibiyet arayacak. İtalya Kupası Çeyrek Final eşleşmesinde, Fiorentina favori taraf.

Cremonese – Fiorentina Maç Bilgileri

Cremonese – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giovanni Zini Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Soualiho Meite, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Pablo Galdames, Daniel Ciofani.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Giacomo Bonaventura, Sofyan Amrabay, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Arthur Cabral.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır kazanan Fiorentina, milli ara dönüşü galibiyetlerine İnter deplasmanında devam etti. Fiorentina, Çeyrek Final eşleşmesi öncesinde çok formda. Konuk ekibin galibiyetlerine Cremonese deplasmanında devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.56

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina deplasmanda Arthur Mendonca Cabral ve Nicolas Ivan Gonzalez’in golleriyle kazandı. Kalesini gole kapatan Fiorentina, harika performansını İtalya Kupası’na taşıdı. Kazananları tebrik ederiz.