sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.04.2023

Almanya DFB Kupası ve İtalya Kupası kapsamında 4 Nisan Salı akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Bayern Münih – Freiburg: KGVAR, 1.74 (iddaa) – 1.92 (intobet) ; Almanya DFB Kupası’nda Çeyrek Final heyecanı yaşanırken, Bayern Münih sahasında Freiburg’u konuk edecek. 4 Nisan Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ve tivibu SPOR ekranlarından canlı yayınlanacak. Milli ara öncesi Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu Dortmund’a kaptıran Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Almanya DFB Kupası’nda cebine Çeyrek Final biletini koymayı başarmasına rağmen, Nagelsmann ile yollarını ayırdı. Milli arada göreve Thomas Tuchel’i getiren ev sahibi, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Dortmund’u mağlup ederek, liderlik koltuğunu bitime 7 hafta kala geri almayı başardı. Der Klassiker’in ilk yarısında rakibine 3-0’lık üstünlük kurmayı başaran Bayern Münih, etkisini ikinci yarıda da sürdürmeyi başardı. Şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyete imza atan ev sahibi, yeni hocasıyla harika bir performans grafiği ortaya koydu. Bu hafta Freiburg karşısına çıkacak olan Bayern Münih, galibiyetlerine devam etmek istiyor. Freiburg, Almanya Bundesliga’da son 7 haftada mağlubiyete yer vermedi. Christian Streich ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi hayallerine Juventus mağlubiyetleriyle veda ederken, ligdeki etkisini sürdürmeyi başardı. Avrupa’da sadece Juventus’a karşı mağlup olan Freiburg, Son 16 Turu’na kadar harika bir performans sergiledi. Almanya Bundesliga sahnesinde ise milli ara dönüşü Hertha Berlin’i sahasında konuk eden Freiburg, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Son 7 haftadan 4 beraberlik, 3 galibiyet almayı başaran konuk ekip, bitime 7 hafta kala 47 puanla 4. sırada kendisine yer buldu. Almanya DFB Kupası’nda Çeyrek Final mücadelesi verecek olan Freiburg, ligde lideri karşısında sürpriz bir galibiyet arayacak. Freiburg, Almanya Bundesliga’da son 7 haftada mağlubiyete yer vermedi. Christian Streich ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi hayallerine Juventus mağlubiyetleriyle veda ederken, ligdeki etkisini sürdürmeyi başardı. Avrupa’da sadece Juventus’a karşı mağlup olan Freiburg, Son 16 Turu’na kadar harika bir performans sergiledi. Almanya Bundesliga sahnesinde ise milli ara dönüşü Hertha Berlin’i sahasında konuk eden Freiburg, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Son 7 haftadan 4 beraberlik, 3 galibiyet almayı başaran konuk ekip, bitime 7 hafta kala 47 puanla 4. sırada kendisine yer buldu. Almanya DFB Kupası’nda Çeyrek Final mücadelesi verecek olan Freiburg, ligde lideri karşısında sürpriz bir galibiyet arayacak.

Frankfurt – Union Berlin: MS 2, 2.95 (iddaa) – 3.37 (intobet) ; İddaa fikstüründe 4 Nisan Salı akşamı yer alan Almanya DFB Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Saat 19:00’da sahne alacak mücadeleyi, beIN SPORTS ve Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz. Eintracht Frankfurt etkisini kaybetti. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koymayı başaran ev sahibi, Almanya Bundesliga’da ise zirve takibini sürdürürken, Milli arayla birlikte düşüşe geçti. 2022 Dünya Kupası dönüşünde UEFA Şampiyonlar Ligi hayallerine Napoli eşleşmesinde veda etmek zorunda kalan Oliver Glasner’n öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ise zirve yarışından koptu. Son 5 lig maçından galibiyet çıkaramayan ev sahibi, milli ara dönüşü geçtiğimiz hafta Bochum ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda üst üste puan kayıplarıyla zor günler geçirmeye başlayan Frankfurt, Almanya DFB Kupası’nda boy gösterecek. Union Berlin eşleşmesinde galibiyet arayacaklar. Union Berlin zirve takibini bırakmadı. Tarihi bir sezon geçiren Urs Ficher’in öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu’na kadar yükselmeyi başarırken, Almanya Bundesliga’da ise zirve mücadelesini sürdürüyor. Milli ara dönüşünde geçtiğimiz hafta Stuttgart’ı sahasında konuk eden Union Berlin, 3-0’lık galibiyetle birlikte yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkarmayı başardı. Üst üste 2 haftadır galibiyetlere imza atan konuk ekip, lider ile arasındaki puan farkını 4’e kadar indirmeyi başardı. Şampiyonluk yolunda emin adımlar atmayı başaran Union Berlin, Almanya DFB Kupası’nda ise Çeyrek Finalist. Ligde 2-0 mağlup etmeyi başardıkları Frankfurt ile karşı karşıya gelecekler. Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Union Berlin, galibiyetlerine kupa serüveninde devam etmek istiyor. Urs Fischer ve öğrencileri, galibiyetlerine Almanya DFB Kupası’nda devam etmeyi başaracak ve yarı final biletini cebine koyacaktır.

Juventus – İnter: MS 1, 2.04 (iddaa) – 2.35 (intobet) ; 4 Nisan Salı akşamı Türkiye saati ile 22.00’de sahne alacak olan İtalya Kupası Yarı Final mücadelesinde, Juventus ile İnter karşı karşıya gelecek. Dev maçı TRT Spor ekranlarından canlı izleme fırsatına sahipsiniz. Milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde galibiyetlerine devam etmeyi başaran Juventus, 3’te 3 yapmayı başardı. Son 3 haftada Sampdoria, İnter ve Hellas Verona engellerini galibiyetlerle geçmeyi başaran Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermiyor. Son 8 haftandan 7 galibiyet çıkarmayı başaran ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Freiburg’u elemeyi başarırken, Çeyrek Final biletini cebine koydu. İki kulvarda birden yükselişe geçen JUVE, Serie A Ligi’nde aldığı puan silme cezasının ardından, yeniden yükselişe geçti. Milli ara öncesi İnter karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan ev sahibi, geride bıraktığımız haftada ise Hellas Verona’yı iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başardı. 3 kulvarda birden etkisini sürdüren Juventus, İnter karşısında bir kez daha kazanmak istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final biletini cebine koymayı başaran İnter, İtalya Kupası’nda ise Yarı Finalisti. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Ligde düşüşe geçen konuk ekip, son 3 haftada Spezia, Juventus ve Fiorentina’ya kaybetti. Son 180 dakikada skor üretmeyi başaramayan İnter, hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kaldı. Milli ara öncesinde mağlup olduğu Juventus karşısına İtalya Kupası’nda çıkacak olan konuk ekip, geride bıraktığımız hafta sonu Fiorentina’ya iç sahada 1-0 kaybetti. Son haftalarda etkisiz kalan İnter, kötü gidiaşta kupa galibiyetiyle son vermek istiyor. İki ezeli rakip İtalya Kupası’nda final bileti için karşı karşıya geliyor. Ligde ve Avrupa sahnesinde üst üste galibiyetlere imza atan Juventus ile ligde yaşadığı kötü gidişatın yanı sıra, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde etkili olan İnter kozlarını paylaşacak. Dev maçın ilk yarısında iki takımında birbirlerine üstünlük şansı tanımayacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 10.47

intobet Bahis Oranı: 15.20