İddaa Tahminleri ve Analizleri

Nürnberg Stuttgart Maç Tahmini 05.04.2023

5 Nisan Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya DFB Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, Nürnberg ile Stuttgart karşı karşıya gelecek.

intobet, Nürnberg galibiyetine 4.91, beraberliğe 3.71, Stuttgart galibiyetine ise 1.76 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.01, 2.5 Alt 1.84 oran kazandırıyor.

Nürnberg Zor Günler Geçiriyor

Almanya 2. Bundesliga’da küme düşme tehlikesi yaşayan Nürnberg, Almanya DFB Kupası’nda Çeyrek Final mücadelesi verecek. Ev sahibi Bundesliga ekiplerinden Stuttgart karşısına çıkacak. Göreve Dieter Hecking’i getirmesine rağmen, 2. Bundesliga’da küme düşme tehlikesi yaşayan Nürnberg, geçtiğimiz hafta iç sahada lider Darmstadt’ı konuk ederken, taraftarı önünde 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramadı ve küme düşme tehlikesiyle arasındaki puan farkı 3’e kadar indi. Ligde zor günler geçiren Nürnberg’in, Almanya DFB Kupası’nda etkili olmakta zorlanacaktır. Ev sahibi kupa serüveninde FC Kaan, Waldhof ve Düsseldorf’u mağlup etmeyi başardı.

Stuttgart Galibiyet Hedefinde

Almanya DFB Kupası’nda adım adım finale yürüyen Stuttgart, Almanya Bundesliga’da ise ilk 26 haftanın en zayıf halkası. Son 5 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Bruno Labbadia ve öğrencileri, bitime 8 hafta kala en alt sıraya demir attı. Ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam eden ve teknik adam değişikliğiyle kötü gidişata son vermeyi başaramayan Stuttgart, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Union Berlin deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Bu sezon sadece DFB Kupası’nda etkili olmayı başaran konuk ekip, Çeyrek Final sınavını Nürnberg deplasmanında verecek. Konuk ekip kupa galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Nürnberg – Stuttgart Maç Bilgileri

Nürnberg – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19.00’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Max-Morlock Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Nürnberg’in ilk 11’i Belli mi?

Nürnberg’in muhtemel kadrosu: Peter Jensen, Christopher Schindler, Florian Hübner, Jan Gyamerah, Johannes Geis, Lino Tempelmann, Taylan Duman, Mats Möller Daehli, Fabian Nürnberger, Nathaniel Brown, Kwadwo Duah.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Nikolas Nartey, Atakan Karazor, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga temsilcisi Stuttgart, kadro kalitesini ortaya koymak istiyor. Konuk ekip 2. Bundesliga’da mücadele eden ve küme düşme tehlikesi yaşayan Nürnberg karşısında, kupa galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.53

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.76

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart deplasmanda Enzo Millot’un golüyle kazandı. Nürnberg engelini geçmeyi başaran Stuttgart, DFB Kupası’nda Yarı Final biletini cebine koydu. Kazananları tebrik ederiz.