Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Antalyaspor İddaa Tahmini 07.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de yeni haftanın açılış maçında Konyaspor iç sahada, Antalyaspor’u konuk edecek. Mücadeleyi saat 20.30’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Konyaspor ile Antalyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Konyaspor galibiyetinin 2.07, beraberlik tercihinin 3.72, Antalyaspor galibiyetinin ise 3.72 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Konyaspor Direnç Gösterdi

Konyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Ümraniyespor deplasmanından 1 puan ile döndü. Rakibi karşısında 2 kez geriye düşen Aleksandar Stanojevic’in ekibi geri dönmeyi başardı ve Soner’in uzatmalardaki golüyle 1 puanı kaptı. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçta 4 puan elde eden Yeşil Beyazlılar, biraz olsun nefes aldı diyebiliriz. Galatasaray ve Ümraniyespor maçlarından 4 puan çıkartan Konyaspor, bu hafta Antalyaspor karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Konyaspor’da Uche Ikpeazu’nun sakatlığı devam ediyor.

Antalyaspor Deplasmanda Kayıp

Antalyaspor, Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de bay olarak geçen Antalyaspor, oynadığı son maçta ise Adana Demirspor deplasmanında 2-0 kaybetmişti. Bu mağlubiyet ile deplasmanda kötü sonuçlar almaya devam ettiler. Nuri Şahin’in ekibinin bu sezon Süper Lig’de oynadığı son 7 deplasman maçında da galibiyet alamadığını belirtelim. Konyaspor maçı öncesinde Antalyaspor’da Fedor Kudryashov’un sakatlığı sürüyor.

Konyaspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Konyaspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Uche Ikpeazu’nun sakatlığı devam ediyor. Antalyaspor’da Fedor Kudryashov’un sakatlığı sürüyor.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Domagoj Pavicic, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Helton, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Güray Vural, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Fredy, Houssam Ghacha, Admir Mehmedi, Haji Wright

İddaa Tahmini

Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı bay olarak geçti. Ligde oynadıkları son maçta Adana Demirspor deplasmanında 2-0 kaybetmişlerdi. Deplasmanda oynadıkları son 7 maçta da galibiyetleri bulunmuyor. Konyaspor ise lider Galatasaray’ı devirdikten sonra Ümraniyespor deplasmanında da puan aldı. Son dakika golüyle mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Son 2 maçta 4 puan toplayan Konyaspor’da moraller yerinde. Antalyapsor karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.76

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.07

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, son 3 maçında da puan almayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldılar.