İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Celta Vigo Bahis Tahmini 07.04.2023

İspanya La Liga’da üst üste 5 maçtır kaybetmeyen Celta Vigo deplasmanda, Sevilla’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Sevilla Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Sevilla kazanır 2.25, beraberlik 3.40, Celta Vigo kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.

Sevilla Yeni Hocasıyla Kazandı

Sevilla, yeni hocası Jose Luis Mendilibar yönetiminde çıktığı ilk maçtan 3 puan ile ayrılmayı başardı. Geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da Cadiz’in konuğu olan Sevilla, mücadeleyi 2-0 kazandı. Ocampos ve En Nesyri’nin golleriyle 3 puanı alan Sevilla’da moraller yerinde. Düşme hattının da 4 puan üzerine çıkmayı başardılar. Bu hafta ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Celta Vigo’yu konuk edecekler. Maç öncesinde Sevilla’da Marcao, Karim Rekik ve Papu Gomez’in sakatlıkları devam ediyor.

Celta Vigo’dan 1 Puan

Celta Vigo, geçtiğimiz hafta Balaidos’da konuk ettiği Almeria ile 2-2 berabere kaldı. Rakibi karşısında 2 kez geriye düştüler ama pes etmediler. Yenilmezlik serisini devam ettiren Carlos Carvahal’ın ekibi La Liga’da tam 6 maçtır kaybetmiyor. En son yenilgilerini Şubaat ayında Atletico Madrid’e karşı aldılar. La Liga’da orta sıralarda yer alan Celta Vigo, bu hafta Sevilla’nın konuğu olacak. Maç öncesinde Celta Vigo’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sevilla – Celta Vigo Maç Bilgileri

Sevilla – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Marcao, Karim Rekik ve Papu Gomez’in sakatlıkları devam ediyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

İddaa Tahmini

Sevilla, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Konuk oldukları Cadiz deplasmanında 2-0 kazanan Sevilla’da moraller yerinde. Jose Luis Mendilibar yönetiminde de çıktıkları ilk maçtan 3 puan aldılar. Kümede kalma umutlarını devam ettiren Sevilla, konuk edeceği Celta Vigo karşısında da maçın favorisi. Celta Vigo ise geçen hafta Almeria ile yenişemedi.Balaidos’da konuk ettikleri rakibi ile 2-2 berabere kaldılar. La Liga’da son 6 maçta da kaybetmeyen Celta Vigo çıkışa geçmiş durumda. Sevilla’nın galibiyetlere ihtiyacı var. İç sahada konuk edecekleri Celta Vigo karşısında haftayı galibiyet ile kapatmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo yenilmezlik serisini devam ettirdi. Sevilla karşısında 2-0 geriye düştükleri maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar.