sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 08.04.2023

İddaa fikstüründe 8 Nisan Cumartesi günü yer alan 3 mücadeleyi, kupon haline getirdik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Lazio – Juventus: KGVAR, 1.85 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 8 Nisan Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lazio ile Juventus karşı karşıya gelecek. Deri mücadelesi Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin son 6 haftasında, Lazio rüzgarı esti. Maurizio Sarri ve öğrencileri, 6 haftadır mağlubiyete yer vermezken, 5 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı ve bitime 10 hafta kala liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. Son 6 haftanın tamamında kalesini gole kapatmayı başaran ev sahibi, milli ara öncesinde Roma derbisini kazanırken, milli ara dönüşünde ise Monza’yı deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardı. Lider Napoli ile arasındaki puan farkını 16’ya indiren Lazio, bu hafta sahasında Juventus’u konuk edecek. Bu sezonki performansının zirvesinde olan ev sahibinde, Mattia Zaccagni ve Felipe Anderson harika hücum performanslarıyla dikkat çekiyor. Hem savunma hem de hücum hattında etkili olan Lazio, iç sahada kolay lokma değil. Juventus, İtaya Serei A Ligi’nde 3 haftadır kazanıyor. Milli ara öncesi Sampdoria ve İnter karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Allegri ve öğrencileri, milli ara dönüşünde ise Hellas Verona’yı iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başardı. 3 kulvarda birden yükselişe geçen konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde aldığı puan silme cezasının ardından, yükselişe geçmeyi başardı ve üst sıraları bırakmadı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Çeyrek Final biletini cebine koymayı başaran konuk ekip, şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyor. İtalya Kupası’nda ise geride bıraktığımız hafta içi İnter ile iç sahada karşı karşıya gelen JUVE, Çeyrek Final Turu’nun ilk maçından 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Ezeli rakibi karşısında 1-0 öne geçmeyi başaran Juventus, bitme kısa bir süre kala kalesini gole kapatamadı ve galibiyeti kaçıran taraf oldu. Kupa serüveninden istediğini alamayan konuk ekip, Serie A Ligi galibiyetlerine devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin iki formda takımı karşı karşıya geliyor. 2. sıraya kadar yükselen ve son 6 haftada mağlubiyete yer vermeyen Lazio ile son 8 haftadan 7 galibiyet çıkaran Juventus, derbide kozlarını paylaşacak. Zorlu derbi mücadelesinde, iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

Torino – Roma: MS 2, 2.09 (iddaa) – 2.42 (Bets10) ; 8 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Torino ile Roma karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde son 10 haftaya girilirken, karşılaşmanın ev sahibi Torino, düşme hattından uzak, rahat bir konumda yoluna devam ediyor. Ivan Juric ve öğrencileri, düşme hattıyla puan farkını açmayı başarırken, 38 puanla 10. sırada kendisine yer buldu. Son 2 haftada yaşanan puan kayıplarına rağmen, ligin orta sıralarında yer almayan devam eden Torino, Bologna ve Lecce karşısında alınan üst üste galibiyetlerin ardından, önce iç sahada lider Napoli’ye 4-0’lık skorla kaybetti, ardından Sassuolo ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Milli ara dönüşünde puan kaybı yaşayan Torino, Roma karşısında kazanmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 28. haftasında Sampdoria’yı sahasında konuk eden Roma, Dybala, Wijnaldum ve El Shaarawy’nin golleriyle 3-0’lık galibiyete uzandılar. Lige harika bir geri dönüş yapan Jose Mourinho ve öğrencileri, milli ara öncesinde aldığı üst üste 2 mağlubiyetle üst sıralardaki yerini tehlikeye atarken, yeniden yarışa tutundu. Milli ara öncesinde Sassuolo ve Lazio karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, bitime 10 hafta kala 50 puanla 5. sırada kendisine yer buldu. Lige iyi bir geri dönüş yapan Roma, galibiyetlerine deplasmanda devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta rahat bir galibiyete imza atan Roma, puan kayıplarına son verdi ve üst sıra iddiasını sürdürmeyi başardı. Arayı fırsata çeviren ve lige harika bir geri dönüş yapan Roma, galibiyetlerine deplasmanda devam edecektir.

Fiorentina – Spezia: MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.44 (Bets10) ; 8 Nisan Cumartesi günü sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Fiorentina ile Spezia kozlarını paylaşacak. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 15:30. Fiorentina galibiyetlerine 3 kulvarda birden devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde milli ara öncesi 4’te 4 yapmayı başaran Italiano’nun öğrencileri, milli ara dönüşünde galibiyetlerine İnter deplasmanında 1-0’lık skorla devam etmeyi başarırken, hafta içi fikstüründe ise İtalya Kupası Çeyrek Final Turu’nun ilk maçında Cremonese’yi deplasmanda 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. 3 kulvarda birden yükselişe geçmeyi başaran ev sahibi UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Çeyrek Finalist. Ligde 5 haftadır kazanan ve 9. sıraya kadar yükselmeyi başaran Fiorentina, galibiyetlerine Spezia karşısında devam etmek istiyor. Ev sahibi son haftalardaki performans grafiğiyle, galibiyetin mutlak favorisi. Teknik adam değişikliğine rağmen İtalya Serie A Ligi’nde bir türlü istikrar sağlamayı başaramayan Spezia, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam ediyor. 4 hafta önce göreve Leonardo Semplici’yi getiren konuk ekip, son 4 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilirken, son 10 haftaya girdiğimiz bu zorlu fikstürde, düşme hattından sadece 6 puan uzaklıkta yer alıyor. Sassuolo deplasmanında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Salernitana ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. 2 haftadır kazanamayan Spezia’nın, galibiyete ihtiyacı var. Sezonun ilk yarısında iç saha avantajına rağmen, bu hafta karşı karşıya gelecekleri Fiorentina karşısında mağlubiyetten kurtulamadılar. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftaya aldığı galibiyetlerle damga vurmayı başaran Fiorentina, ayrıca hem İtalya Kupası hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde galibiyetlerine devam ediyor. Fiorentina iç sahada kazanma alışkanlığını sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.83

Bets10 Bahis Oranı: 34.84