sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 08.04.2023

Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 mücadelelerini, 8 Nisan Cumartesi günü için, kupon haline getirdik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Hertha Berlin – Leipzig: MS 2, 1.43 (iddaa) – 1.63 (intobet) ; İddaa fikstüründe 8 Nisan Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hertha Berlin ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Saat 19:30 itibariyle sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hertha Berlin, son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Ev sahibinin toparlanması için milli arada yeterli olmazken, Sandro Schwarz’ın öğrencileri küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Son 4 haftadan 2 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Hertha Berlin, milli ara dönüşünde konuk olduğu Freiburg deplasmanından 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Son 8 haftaya girilirken, ligin Play Out hattında kendisine yer bulan Hertha Berlin, ligin iddialı takımlarından Leipzig karşısında galibiyet arayacak. Kalesinde 49 gole engel olamayan ev sahibi, Almanya Bundesliga’nın en zayıf savunma performanslarından birini sergiliyor. Almanya Bundesliga’da zirve yarışından adım adım uzaklaşan Leipzig, üst üste aldığı 2 mağlubiyetin ardından, liderin 10 puan gerisine düştü. Son 2 haftada Bochum ve Mianz 05 karşısında gol dahi atamadan mağlup olan Leipzig, kalesinde ise 4 gol gördü. Zor günler geçirmeye başlayan Marco Rose ve öğrencileri, hafta içi fikstüründe ise Dortmund’u iç sahada 2-0 mağlup ederek, adını Almanya DFB Kupası’nda Yarı Final Turu’na yazdırdı. Güven tazeleyen bir performansla karşımıza çıkan Leipzig, etkisini Almanya Bundesliga’ya taşımak istiyor. Eski günlere geri dönüş sinyalleri veren konuk ekip, bu hafta Hertha Berlin deplasmanında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da 2 haftadır mağlup olan Leipzig, DFB Kupası’nda kazanarak, toparlanmayı başardı. Konuk ekip Dortmund karşısında sergilediği futbolla yeniden güven verdi. Marco Rose ve öğrencileri, bu hafta Hertha Berlin karşısında kazanmayı başarır.

Nice – PSG: MS 2, 1.66 (iddaa) – 1.88 (intobet) ; İddaa fikstüründe 8 Nisan Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, 12 haftadır mağlubiyet yaşamayan Nice ile lider PSG karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 22:00. Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya girilirken, ev sahibi Nice 12 maçlık yenilmezlik serisiyle son viraja harika bir giriş yapıyor. Didier Digard’ın göreve gelişiyle birlikte mağlubiyet yüzü görmeyen ev sahibi, 6 beraberlik, 6 galibiyete imza attı. Milli ara dönüşünde Angers ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Nice, ligin en zayıf halkası karşısında puan kaybına engel olmayı başaramasa da, yenilmezlik serisini sürdürmeyi başardı. Üst sıra takibine hız kesmeden devam eden Nice, bu hafta sahasında lider PSG’yi konuk edecek. 12 maçlık yenilmezlik serisini korumak isteyen ev sahibi, 29 hafta sonunda 38 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 26 gole izin verdi. Laborde ve Pepe ikilisi özellikle teknik adam değişikliğinin ardından, hücum hattındaki etkisini arttırdı. Fransa Ligue 1’in lideri PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi vedasının ardından rotasını lige çevirirken, üst üste alınan mağlubiyetlerle birlikte, liderlik koltuğunu tehlikeye attı. Teknik adam Christophe Galtier son haftalarda eleştiri oklarının hedefi haline gelirken, PSG son 2 hafta iç sahada Rennes ve Lyon’a kaybetti. Son 180 dakikada skor dahi üretmeyi başaramayan konuk ekip, en yakın rakibi Lens ile puan farkının 6’ya kadar inmesine engel olamadı. Bitime 9 hafta kala büyük bir avantajı kaybeden PSG, bu hafta Nice deplasmanına konuk olacak. Messi son haftalarda büyük protestolarla karşı karşıya kalırken, PSG’nin toparlanmak için galibiyete ihtiyacı var. Konuk ekip 2 haftadır mağlup olmasına rağmen, toparlanacak kadro kalitesine sahip. Fransa Ligue 1 sahnesinde 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan PSG, son 9 haftaya lider girmeyi başardı. Kötü gidişata son vermek isteyen lider, 12 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Nice karşısında, 3 puan hedefine ulaşacaktır.

Angers – Lille: H2, 1.81 (iddaa) – 2.07 (intobet) ; Angers sahasında Lille’i konuk edecek. 8 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1’in 30. hafta mücadelesi, beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Nice’ı sahasında konuk eden Angers, milli ara dönüşünde puan kayıplarına devam ederken, son 21 haftanın tamamında puan kaybetti. Tarihe geçecek kadar kötü bir form grafiğiyle karşımıza çıkan ev sahibinin, bitime 9 hafta kala ligde kalmak için mucizelere ihtiyacı var. 29 haftayı, 22 mağlubiyet, 2 galibiyet, 5 beraberlikle geride bırakan Angers, bu sezon içerisinde 3 kez teknik adam değişikliğine gitmesine karşın, kötü gidişata çare bulamadı. Alexandre Dujeux yönetiminde yoluna devam eden ev sahibi, bu hafta sahasında Lille’i konuk edecek. Ligde kalma umutları günden güne azalan ev sahibinin, deplasmanda mağlup olduğu Lille karşısında galibiyete ihtiyacı var. Angers kalesinde gördüğü 64 gole karşılık, sadece 28 kez rakip fileleri havalandırabildi. Lille, Fransa Ligue 1’de üst üste galibiyetlere imza attı. Paulo Fonseca ve öğrencileri, Toulouse deplasmanından aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından, Lorient’i iç sahada 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Son 2 haftadan galip çıkmayı başaran Lille, son 5 haftada ise mağlubiyete yer vermedi. Üst sıralara adım adım tırmanmayı başaran konuk ekip, son 9 haftaya girilirken 52 puanla kendisine 5. sırada yer buldu. Son 8 haftalık fikstürde ise sadece lider PSG’ye galibiyet şansı tanıdılar.  Jonathan David attığı 19 golle takımının en golcü ismi olurken, Fransa Ligue 1’de ise en çok gol atan ikinci isim oldu. Ligin en zayıf halkası Angers karşısında galibiyet arayacak olan Lille, karşılaşma öncesi çok formda ve moralli. Fransa Ligue 1’de son haftalara harika performans grafiğiyle damga vuran Lille, son 2 haftadan farklı skorlarla galip çıkmayı başardı. Fonseca ve öğrencileri, 21 maçtır galip gelemeyen Angers karşısında, rahat galibiyetlerine devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.29

intobet Bahis Oranı: 6.34