sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 08.04.2023

İtalya Serie A Ligi’nde 29. hafta mücadeleleri 8 Nisan Cumartesi akşamı oynanmaya devam ederken, 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Udinese – Monza: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 29. hafta heyecanı yaşanırken, 8 Nisan Cumartesi gününde, Udinese ile Monza karşı karşıya gelecek. Saat 13:30’da sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Udinese, İtalya Serie A Ligi’ne mağlubiyetle döndü. Milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nde son 4 hafta mağlubiyete yer vermeyen Andrea Sottil’in öğrencileri, aradan Bologna deplasmanında geri dönerken, sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Empoli ve Milan karşısında harika performanslar sergilemeyi başaran Udinese, ara dönüşünde ise hem hücum hem de savunma hattında etkisiz kaldı. Bitime 10 hafta kala 38 puanla 11. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, düşme hattından uzak, rahat bir konumda yer alıyor. Milli aradan etkisiz bir geri dönüş yapan Udinese, iç sahada yeniden yükselişe geçmek istiyor. Monza, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Ligin yeni temsilcileri arasında en iyi performans grafiğini sergileyen Monza, 28 haftayı 9 galibiyet, 7 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakırken, 34 puanla 13. sırada yer aldı. Raffaele Palladino ve öürencilerinin, düşme hattıyla arasında 15 puan fark bulunuyor. Düşme tehlikesinden uzak, yoluna devam etmeyi başaran konuk ekip, son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Milli ara öncesi Hellas Verona ve Cremonese karşısında 1’er puana razı gelen konuk ekip, milli ara dönüşünde ise iç sahada Lazio’ya 2-0’lık skorla kaybetti. Son maçta pozisyon üretmekte zorlanan Monza, kalesini gole kapatmakta da zorlandı. Milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi’nin 28. haftasında mağlup olan Udinese ve Monza, puan kayıplarına bu hafta son vermek istiyor. Ligde rahat konumda yer alan iki takımında, bu hafta puan kayıplarını sürdürse dahi, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

Sampdoria – Cremonese: MS 1, 2.07 (iddaa) – 2.35 (intobet) ; S Sport Plus ekranlarından 8 Nisan Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sampdoria ile Cremonese karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde son 10 haftaya girilirken, ev sahibi Sampdoria küme düşme tehlikesini yakından hisseden takımlar arasında yer aldı. İlk 28 haftayı 3 galibiyet, 6 beraberlik, 19 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, Cremonese’nin ardından ligin en zayıf halkası oldu. Kalesinde gördüğü tam 47 gole karşılık, rakip filelere sadece 16 gol göndermeyi başarabildiler. Hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kalan Sampdoria, milli ara öncesi 10 maçlık galibiyet hasretine Hellas Verona karşısında 3-1’lik galibiyetle son vermeyi başarırken, milli ara dönüşünde ise konuk olduğu Roma deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Ev sahibi en yakın rakibi Cremonese karşısında galip gelmek ve lige tutunmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 10 haftaya girilirken, ligin yeni temsilcisi Cremonese, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. 28 haftayı 1 galibiyet, 10 beraberlik, 17 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, lige tutunmakta fazlasıyla zorlandı. Kalesinde tam 52 gol gören Cremonese, rakip filelere ise sadece 23 gol gönderebildi. Milli ara dönüşü sahasında konuk ettiği Atalanta karşısında 3-1’lik yenilgiden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, bu hafta Sampdoria karşısına çıkacak. Hafta içi fikstürünü kupa mağlubiyetiyle kapatan Cremonese, Yarı Final Turu’nun ilk maçında Fiorenti’a’yı sahasında konuk ederken, mücadeleden 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. İtalya Serie A Ligi’nde kümede kalma savaşı veren Sampdoria, bitime 10 hafta kala sahasında ligin en zayıf halkası Cremonese’yi konuk edecek. Sampdoria iç sahada galibiyetle, kabusa son vermeyi başaracaktır.

Atalanta – Bologna: KGVAR, 1.73 (iddaa) – 1.95 (intobet) ; Atalanta ile Bologna, 8 Nisan Cumartesi günü kozlarını paylaşacak. İtalya Serie A Ligi’nin 29. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 17:30’d sahne alırken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 28. haftasında Cremonese deplasmanına konuk olan Atalanta, 3 puanı 3 golle aldı. Maç boyunca rakibi karşısında üstün bir futbol sergilemeyi başaran Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, son 2 haftadan galibiyetle çıkarak, yeniden yükselişe geçti. Üst üste 4 maçta yaşanan puan kayıplarıyla üst sıralardaki yerini tehlikeye atan ev sahibi, kabusa milli ara öncesi Empoli galibiyetiyle son verirken, galibiyetlerine milli ara dönüşünde devam etti. Son 2 haftada 5 golle 6 puan toplamayı başaran Atalanta, bitime 10 hafta kala 48 puanla kendisine 6. sırada yer buldu. Ev sahibi bu hafta galibiyetlerine Bologna karşısında devam etmek istiyor. 47 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nin en golcü takımları arasında yer alıyor. Bologna, İtalya Serie A Ligi’nde 28. haftayı evinde galibiyetle kapattı. İç sahada Udinese’yi konuk eden Thiago Motta ve öğrencileri, en yakın rakibi karşısında Posch, Barrow ve Moro’nun golleriyle kazandı. İlk 49 dakikada 3 gol birden bulmayı başaran konuk ekip, Udinese karşısında fişi erken çekti. Son 3 haftada mağlubiyete yer vermeyen Bologna, 2 beraberlik, 1 galibiyete imza attı. 28 haftadan topladığı 40 puanla kendisine 8. sırada yer bulan konuk ekip, bu hafta Atalanta deplasmanına konuk olacak. Avrupa hayallerini son 10 haftaya taşımayı başaran Bologna, galibiyetlerine devam etmek ve umutlarını sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’ne milli aradan galibiyetle dönmeyi başaran ve üst sıraları bırakmayan Atalanta ile Bologna, etkili performansını 29. haftada sürdürmeyi başaracak ve mücadelede karşılıklı gollere imza atacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.65

intobet Bahis Oranı: 8.15